Britney Spears ja Justin Timberlake erosivat myrskyisästi 20 vuotta sitten – nyt Spears julkaisi videon, joka sai somen sekaisin: ”Kuin Brad Pitt ja Jennifer Aniston!”

Kana: Baby One More Time 3:52
Tämä Britney Spearsin jättihitti kuultiin myös Masked Singer Suomi -ohjelmassa

Britney Spears äityi hehkuttamaan ex-puolisoaan Justin Timberlakea Instagramissa. Kun Timberlake vastasi, sekosivat fanit täysin.

Britney Spears ja Justin Timberlake olivat aikansa kuumin julkkispari Hollywoodissa, kun he päätyivät yhteen vuonna 1998. Supertähtien onni ei kuitenkaan kestänyt pitkään ja pari erosi myrskyisissä tunnelmissa vuonna 2002.

Timberlake kertoi eron jälkeen jättihittinsä Cry Me A Riverin kertovan Spearsista ja väitti poptähden pettäneen häntä.

Tällä viikolla Spears kuitenkin julkaisi yllättäen Instagram-tilillään tanssivideon, jolla hän hehkuttaa ex-puolisonsa kappaletta vuolain sanoin.

–Tämä on minun versioni Snapchatista, Tiktokista tai mistä hyvänsä coolista jutusta, joita tänä päivänä pitäisi tehdä. Kuten näette tyypit, en todella tanssi. Olen vain todella tylsistynyt, Spears pohjustaa ja kommentoi sitten taustalla soivaa Justin Timberlaken kappaletta.

– Ps. Tiedän, että meidän eromme oli yksi maailman suurimmista eroista 20 vuotta sitten, mutta hei, tämä mies on nero! Upeat kappale! hän hehkutti Timberlaken Filthy-nimistä kappaletta.

Instagram-julkaisu ei jäänyt huomaamatta myöskään Timberlakelta, joka kommentoi sitä ilahtuneen oloisesti useilla emojeilla.

Ex-parin "keskustelu" sai fanit villiintymään täysin.

– En kestä, että hän oikeasti vastasi! eräs faneista intoili.

– Olkaa niin kilttejä ja tehkää yhteistyötä! toinen aneli.

Spears ja Timberlake tutustuivat jo 1990-luvun alkupuolella kuvatessaan Mickey Mouse Club -ohjelmaa, jossa esiintyivät samaan aikaan muun muassa Christina Aguilera ja Ryan Gosling, joista tuli niin ikään supertähtiä. Spears oli ohjelmassa aloittaessaan 12-vuotias.

Timberlake avioitui näyttelijä Jessica Bielin kanssa vuonna 2012. Pariskunnalla on 5-vuotias poika.

Spears puolestaan seurustelee nykyisin Sam Asgharin kanssa. Hänellä on 14- ja 13-vuotiaat pojat liitostaan Kevin Federlinen kanssa.

Lähteet: MirrorPeople 

Lue myös:

    Uusimmat