Britannian Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa pettämiskohu – kilpapari kuvattiin suutelemassa toisiaan

Britannian Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kuohuu.

Yksi Britannian Tanssii tähtien kanssa -kilpailun tähtikisaaja ja tämän tanssipari kuvattiin suutelemassa pubin edessä viikonloppuna. Koomikko Seann Walsh ja hänen tanssiparin Katya Jones laittoivat suutelunsa humalaisen virheen piikkiin.

Tanssiparin molemmat osapuolet ovat pitkissä suhteissa. Jones on ollut naimisissa vuodesta 2013 tanssija Neil Jonesin kanssa. Walsh sen sijaan on ollut pitkään parisuhteessa, ja hänen tyttöystävänsä on nähty kannustamassa häntä innokkaana ohjelman aikana.

Molemmat kommentoivat kohua lyhyesti omilla Twitter-tileillään. Kaksikko on harjoitellut yhdessä vasta kuukauden ajan.

– Tämä ei ole mikään tekosyy, mutta kyseessä oli yksittäinen humalainen virhe, josta olen todella pahoillani, Walsh sanoi.

– Minä en ajatellut kunnolla. Kyseessä oli yksittäinen virhe muutaman juoman jälkeen. Rakastan aviomiestäni ja olemme todella iloisia yhdessä, tämä ei kuvaa suhdettamme, Jones kommentoi tilannetta.

Parin on tarkoitus jatkaa kilpailuaan BBC:n ohjelmassa. Kilpailun tuomarit kommentoivat kaksikon viikonloppuista Matrix-teemaista tanssiesitystä "kuumaksi".

Lähteiden mukaan Jones ja Walsh eivät saa mahdollisuutta vaihtaa pareja. Heidän on joko jatkettava tanssia tai keskeytettävä kilpailu kokonaan.

Walshin tyttöystävä on nähty kilpailun aikana tukemassa kumppaniaan innokkaana. Viikonloppuna hän liikuttui kyyneliin katsoessaan Walshin ja Jonesin esiintymistä. Lisäksi hän on hehkuttanut kumppaninsa tanssipari Jonesia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

    Uusimmat