Brentfordin Marcus Forss kuritti taas Valioliiga-joukkuetta

Englannin liigacupissa suomalaishyökkääjä Marcus Forss pääsi torstaina maalintekoon ja avitti joukkueensa Brentfordin 3–0-voittoon Valioliiga-joukkue Fulhamista.

Forss avasi Brentfordin maalitilin pelin 37. minuutilla. Hän oli kentällä täydet 90 minuuttia. Maali oli Forssille kauden kolmas. Edellisellä liigacupin kierroksella Forss osui rangaistuspotkusta toisen Valioliiga-joukkueen, WBA:n verkkoon.

Brentfordin jatkopaikan puolivälieriin varmisti Mohamed Said Benrahma, joka osui toisella puoliajalla kahdesti.

Suurseurojen Liverpoolin ja Arsenalin kohtaaminen puolestaan ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailussa. Varsinainen peliaika päättyi maalittomana. Rangaistuspotkukilpailun vei lopulta Arsenal maalein 5–4 ja ottelun luvuin 1–0.

Liigacupissa pelattiin torstaina kolme ottelua. Puolivälieriin niin ikään kivunnut Stoke voitti Aston Villan 1–0.