Brad Pitt haluaisi päästä sopuun Angelina Jolien kanssa – huoltajuustaistelulle ei kuitenkaan näy loppua: "Hän ei anna koskaan anteeksi"

Brad Pitt haluaisi päästä sopuun ex-vaimonsa kanssa.

Riitaisan eron jälkipyykkiä jo useamman vuoden pesseiden Brad Pittin, 57, ja Angelina Jolien, 46, välit ovat yhä huonot. Pitt ei kuitenkaan enää piittaisi vihanpidosta, kertoo sisäpiiriin kuuluva lähde.

– Brad toivoo, että jonain päivänä hän ja Angelina löytävät tavan antaa anteeksi toisilleen ja siirtyä eteenpäin, lasten vuoksi ellei muuta, lähde kertoo Us Weeklylle.

Pariskunta erosi toisistaan syyskuussa 2016, mutta avioero saatiin virallisesti voimaan vasta huhtikuussa 2019. He käyvät edelleen oikeustaistoa, jota ovat venyttäneet muun muassa ex-parin varallisuus ja omaisuuteen liittyvät haasteet, sekä kiista lasten huoltajuudesta.

Jolie toimi parin erosta tähän vuoteen asti pariskunnan lapsien yksinhuoltajana. Päätöksen syynä on ollut muun muassa Pittin aikaisempi alkoholiongelma sekä väitetty väkivaltaisuus.

Aiemmin tänä vuonna oikeuden tuomari kuitenkin päätti, että Pitt saa Jolien ohessa huoltajuutensa takaisin. Pitt on kertonut julkisesti raitistuneensa muun muassa ystävänsä, näyttelijä Bradley Cooperin tuella.

Päätökseen Jolie ei ollut lainkaan tyytyväinen.

– Hän (Jolie) ei koskaan anna anteeksi, sisäpiiriläinen kertoi Us Weeklylle kesäkuussa. 

Tällä hetkellä lapset Maddox, 20, Pax, 18, Zahara, 16, Shiloh, 15, ja kaksoset Knox ja Vivienne, 13 ovat siis molempien vanhemiensa huollettavia. Jolien mukaan huoltajuustaistelu ei ole kuitenkaan ohi vielä pitkään aikaan.

– Hän uskoo edelleen, että oikeus voittaa, lähde sanoo.

Uusia tuulia

Jolie vältteli Pittin jälkeen pitkään deittailua, eikä hänen suhderintamaltaan kuulunut uutisia vuosiin. Hiljattain tähti on kuitenkin bongattu useaan otteeseen kanadalaisartisti The Weekndin, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfayen, 31, kanssa. Kaksikon väitetäänkin seurustelevan, mutta kumpikaan taho ei ole vahvistanut suhdetta julkisesti.

Pitt puolestaan on tapaillut naisia Jolien jälkeenkin, mutta pitkäaikaista kumppania hän ei ole löytänyt. Toistaiseksi näyttelijän kerrotaan viihtyvän sinkkuna, sillä Pitt vihaa niin sanottua "seurusteluprosessia" julkisuuden valokeilassa. Niimpä tähti on päättänyt panostaa perheeseensä, hyväntekeväisyyteen ja työhönsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja