Angelina Jolien hiusmoka naurattaa somessa: "Joku saa potkut"

Jopa Angelina Jolien kaltaisilla supertähdillä on joskus huonoja hiuspäiviä.

Hollywood-näyttelijä Angelina Jolie edusti sunnuntaina Rome Film Festival -elokuvafestivaalin punaisella matolla Marvelin uuden Eternals-elokuvan ensi-illassa. Sosiaalisessa mediassa katsojien huomio kiinnittyi kuitenkin elokuvaa tähdittävän Jolien hopeisen Versace-iltapuvun sijaan näyttelijän hiuksiin.

Tummakutrisen kaunottaren kuontaloa oli nimittäin ehostettu epätasaisin hiustenpidennyksin, jotka erottuivat selkeästi Jolien omista hiuksista.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Miten annat Angelina Jolien kävellä punaisella matolla tältä näyttävien hiustenpidennysten kanssa, joku saa potkut, eräs Twitter-käyttäjä ihmetteli.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sen, joka laittoi Angelinan hiustenpidennykset, on oltava Jenniferin ystävä, toinen twiittasi viitaten huhuttuun riitaan Jolien ja näyttelijäkollega Jennifer Anistonin välillä. Aniston oli naimisissa Jolien ex-puoliso, näyttelijä Brad Pittin kanssa ennen Jolien ja Bittin nykyään jo kariutunutta liittoa.

Page Sixin haastatteleman, lukuisille julkisuudenhenkilöille hiustenpidennyksiä laittaneen hiustenpidennysasiantuntija Priscilla Vallesin mukaan Jolien pidennysten epätasaisuus johtui pidennysten väärästä tiheydestä ja sijoittelusta.

– Tässä tyylissä meni pieleen se, että pidennyksiä ei ole tarpeeksi, eikä niitä ole laitettu korkealle, Valles selitti Page Sixille lisäten, että oikeaoppisessa pidennysten laittamisessa aloitetaan kiinnittämällä hiustenpidennyksiä ensin ylös, ja vasta sitten alemmas. Vallesin mukaan on myös tärkeää varmistaa, että pidennyksiä on riittävästi, jotta oman hiuksen ja pidennysten raja ei näy selkeästi, kuten Joliella.

Jolie edusti ensi-illassa kahden hänen ja Pittin yhteisen lapsen Shilohin, 15, ja Zaharan, 16, kanssa.

Jolie nähtiin muutamaa päivää aiemmin samaisen elokuvan Los Angelesin ensi-illassa Shilohin ja Zaharan lisäksi myös lastensa Maddoxin, 20, Knoxin, 12 ja Viviennen, 12, kanssa. Lapsikatraasta puuttui tuolloin Jolien ja Pittin toiseksi vanhin lapsi Pax, 17.

Juttua täydennetty 27.10: Lisätty asiantuntijan kommentit Jolien hiuksista ja hiustenpidennysten oikeaoppisesta kiinnittämisestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja