Bongasi mahansa Googlen karttapalvelusta – laihdutti kolmanneksen painostaan

Ylipainoinen mies näki itsensä Google Street View -karttapalvelusta ja järkyttyi lihavuudestaan niin paljon, että päätti pudottaa kolmanneksen painostaan.

56-vuotias Bob Mewse painoi huikeat 135 kiloa herkuteltuaan vuosia kakuilla, sipseillä ja kekseillä. Hän järkyttyi nähdessään itsensä viime vuoden marraskuussa Google Street View -karttakuvassa pönöttämässä jalkakäytävällä telttamainen harmaa t-paita yllään – ja päätti kuntoilla itsensä hoikemmaksi.

– Kauhistuin nähdessäni sen kuvan. Olin valtava! Mahani pömpötti ulkona ja näytin jättikokoiselta. Olin ajatellut laihduttamista jo jonkin aikaa, mutta kuvan nähtyäni tiesin, että minun oli todella tehtävä asialle jotain. Olin silloin niin huonossa kunnossa, etten pystynyt edes puhumaan ja kävelemään yhtaikaa. Verensokerini oli pilvissä ja minulla oli selkäongelmia kantaessani ylipainoa mukanani, Mewse muistelee.

Mewse pudotti yli 45 kiloa tekemällä radikaalin muutoksen ruokavalioonsa ja aloittamalla ankaran treenaamisen. Hän liittyi saman tien kuntosalille ja vaihtoi rasvaiset pikaruuat salaatteihin, hedelmiin, vihanneksiin ja proteiinipitoisiin ruokiin. Nyt hän painaa solakat 88 kiloa.

– Jos minä pystyn tähän, kuka tahansa pystyy. Olenhan ihan tavallinen kaveri! Oloni on nyt paljon terveempi, Mewse kannustaa kohtalotovereitaan.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat