Bongaatko myrkkykäärmeen Jeremyn kuvasta? – "Usein hyvin vaikea havaita"

Tätä et tiennyt: Käärmeelläkin on häntä! MTV selvitti, missä se sijaitsee 1:44
KATSO MYÖS: Tiesitkö, että käärmeelläkin on häntä?

Myrkyllinen käärme löytyy valokuvaajan otoksesta, jos oikein tarkasti katsoo.

Valokuvaaja Jeremy Ginn jakoi luontokuviin keskittyvällä Rare Encounters Photography -Facebook-sivustollaan kuvan, jossa lymyilee kuparipääkäärme ja kehottaa seuraajiaan etsimään matelijan otoksesta. Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa, sijaitsevassa metsässä otetussa kuvassa ei ensi alkuun näe välttämättä kuin maata ja lehtiä, mutta jos kuvaa katsoo oikein tarkasti, saattaa havaita myrkyllisen käärmeen.

Bongaatko käärmeen kuvasta?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ginn kertoo Newsweekin haastattelussa, että vaikka Pohjois-Amerikan itäosissa yleiset kuparipääkäärmeet ovat myrkyllisiä, niiden purema harvoin tappaa.

– Niiden suojavärityksen vuoksi sekä siksi, että niillä on tapana "jähmettyä" saalistajan lähestyessä, niitä on usein hyvin vaikea havaita luonnossa, Ginn sanoo.

Tässä tapauksessa Ginn kertoo bonganneensa käärmeen maastosta melko helposti, mutta toisaalta hän myös etsi niitä tarkoituksella. Ginn kertoo jakavansa käärmekuvia tietoisuutta levittääkseen.

Missä käärme? Oikean vastauksen löydät kuvan alta

Ginn paljasti, että hänen Etelä-Carolinan Charlestonissa valokuvaamansa 60-senttinen yksilö löytyi kuvasta karahkan vierestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat