BMW-kuskin oli "pakko" päästä ohi hälytystehtävällä olleesta ambulanssista – törppö temppu päättyi kipeästi

Yhdysvaltalaisautoilija löysi itsensä ja Bemarinsa nolosta pinteestä sen jälkeen, kun hän yritti ohittaa hälytystehtävää suorittamassa olleen ambulanssin. Onni onnettomuudessa oli, ettei kukaan loukkaantunut piittaamattoman toiminnan seurauksena.

Sharonissa, lähellä Massachusettsin osavaltion pääkaupunkia Bostonia, ambulanssi oli hälytetty liikenneonnettomuustehtävälle. Metsää halkovalla kapealla tiellä tapahtunut onnettomuus aiheutti ymmärrettävästi haittaa liikenteelle, sillä pelkkä kolaripaikalle pysähtynyt ambulanssi vei puolet koko tien leveydestä.

Tiellä seisova hälytysajoneuvo, jonka hälytysvalot on kytketty, on yleensä merkki muille kuljettajille, että jotain ikävää on tapahtunut ja nyt on syytä ottaa iisisti.

Tavallisesti kuljettaja myös pysähtyisi esteestä turvallisen matkan päähän ja jäisi odottamaan lisäohjeita esimerkiksi liikenteenohjauksen muodossa.

BMW X6 -katumaasturin kuljettaja ei kuitenkaan lukeutunut heihin, jotka jäisivät odottelemaan tien avautumista. Bemarikuskin oli nimittäin syystä tai toisesta päästävä jatkamaan matkaansa liikenneonnettomuuden uhreja auttaneiden ensihoitajien turvallisuudesta piittaamatta.

BMW-kuski päätti ohittaa ambulanssin, mutta ohitus jäi yritykseksi massiivisen katumaasturin osuttua penkkaan, pompattua takaisin tielle ja jäätyä killumaan ambulanssin ja penkereen väliin.

Bemariin tulleista vaurioista on pääteltävissä, että auto on kiepsahtanut kattonsa kautta ympäri ennen kiilautumistaan maa-aineksen ja lanssin väliin.

– Tuloksena oli läheltä piti -tilanne ensihoitajille ja poliisille. Kuljettajaa vastaan on nostettu syyte, Sharonin poliisi kertoi Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat