Törkeä viesti ambulanssin tuulilasissa, ensihoitajia uhattiin – nuori nainen kilahti väärään ruutuun jätetystä "pakettiautosta"

Brittiläiset ensihoitajat kohtasivat sunnuntaina uhkaavasti käyttäytyneen naishenkilön, joka oli menettänyt hermonsa havaittuaan, että hänen asuintalonsa parkkipaikalle oli pysäköityy ambulanssiin.

Kaksi Länsi-Midlandsin ambulanssipalvelun ensihoitajaa joutui sunnuntaina erikoiseen ja valitettavaan välikohtaukseen palattuaan autolleen asunnosta, jossa henkilö oli saanut sydänkohtauksen.

Tyhjään parkkiruutuun pysäköidyn ambulanssin tuulilasiin oli jätetty lappu, jossa "pakettiauton" kuljettajaa käskettiin jättämään autonsa jatkossa johonkin muualle kuin ruutuun 14, ellei satu olemaan sen oikea omistaja.

– En välitä p*skaakaan, vaikka koko katu romahtaisi. Siirrä pakettiautosi pois, viestissä rähistiin.

Ensihoitajien mukaan lapun jättänyt nainen saapui ambulanssin luokse heidän ollessaan lähdössä ja ryhtyi solvaamaan ja uhkailemaan näitä haitaten heidän työtään.

Ensihoitaja julkaisi kuvan Twitterissä

Tapauksesta tuli julkinen sen jälkeen, kun Länsi-Midlandsin ambulanssipalvelussa ensihoitajana työskentelevä Katie Tudor latasi kuvan kollegansa saamasta lapusta Twitteriin. Hän ei itse ollut kyseisellä tehtävällä, mutta kertoi tällaisen käytöksen olevan yhä yleisempää.

– He eivät tukkineet tietä, vaan olivat ruudussa. Mutta ilmeisesti jotakuta häiritsi lanssin seisominen heidän pihassaan, Tudor kertoi.

Nainen pidätettiin

Paikallisen poliisin mukaan he ovat pidättäneet 26-vuotiaan naisen, jonka epäillään häirinneen ensihoitajien työskentelyä. Apulaispoliisipäällikkö Nick Adderley antoi tukensa myös Twitterissä.

– Valitettavasti meidän on siedettävä heitä, jotka ajattelevat vain itseään siihen asti, kunnes tarvitsevat teitä tai meitä. Toivottavasti tiedätte, että 99,9 prosenttia ihmisistä arvostaa työtänne, Adderley tsemppasi.

Lähde: Telegraph, Metro

***

1:30

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja