Blues-hyökkääjä epätietoisena: Ensi viikon palkkapäivä stressaa

JYP ja Blues päättivät jääkiekkokauden 2015-2016 runkosarjan pitkän kaavan mukaan, kun voittomaalikisan jälkeen voittajaksi kruunattiin JYP lukemin 3-2. JYP päätyi runkosarjassa sijalle neljä ja kohtaa ensi viikolla alkavissa puolivälierissä SaiPan.

Voittomaalikisassa ainoa onnistuja oli JYPin Janne Tavi. Varsinaisella peliajalla JYPille onnistuivat Markus Nenonen sekä Mikko Salmio. Bluesille maalasivat Samson Mahbod alivoimalla ja Ilmari Pitkänen.

- Olen runkosarjan osalta tosi tyytyväinen. Meidän tavoite oli neljän joukkoon, ja se äärimmäisen kova tavoite saavutettiin. Nyt on hetki aikaa pysähtyä ja hengähtää. Ensi viikolla alkaa sitten tosipelit ja otetaan miehestä mittaa, JYP-konkari Tuomas Pihlman totesi.

Rajuissa talousongelmissa läpi kauden rämpinyt Blues päätti kautensa kunniakkaasti taistellen. Vaikka joukkueen tulevaisuus on hämärän peitossa, oli äänekkäitä espoolaisia kannattajia saapunut Jyväskylään hurja määrä. Blues jäi sarjataulukon hännille.

- Täytyy kyllä kiittää pelaajia, sillä he ovat tehneet ison työn, jotta meidän joukkue on pysynyt positiivisessa mielessä otsikoissa. Iso kiitos myös fanipuolelle, jotka ovat eläneet meidän vaikean matkan mukana, Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho herkisteli.

- Pieni kättelykierros käytiin läpi kopissa. Toki aina on haikeaa päättää kausi, kun tietää, että seuraavaksi pelataan elokuussa. Valehtelisin kuitenkin, jos en sanoisi, ettei vähän stressaa ensi viikon palkkapäivä. Ei taas tiedä, mitä tapahtuu, Bluesin hyökkääjä Ilmari Pitkänen sanoi.  

Lue myös:

    Uusimmat