Mainos

Blogikisan voittaja: New York on aina ollut unelmani!

MTV3.fin järjestämän blogikisan voittajat lähtevät lauantaina New Yorkiin tapaamaan yhtä Amerikan suosituimmista blogaajista, suomalaista Katja Presnalia.

MTV3.fin blogikisa on ratkennut. Voittajaksi selviytyivät Coco de Belleville -blogia kirjoittava Ulla Rantakari, Tunnetila-blogin Nina Varis ja Vade Satana -blogaaja Eija Rantalainen.

– Olen aina halunnut lähteä New Yorkiin, mutta lentopelkoni on estänyt sen, nyt on sitten onneksi pakko vihdoin lähteä, Eija Rantalainen naurahtaa.

Blogikisan voitto yllätti innokkaan blogaajan täysin.

– Tosi hieno juttu ja uskomaton yllätys, en ajatellut voittoa lainkaan postausta kirjoittaessani, matkaa jännittävä Rantalainen kertoo.

Rantalaisen innostus kuuluisaan kaupunkiin näkyy myös omassa kodissa.

– Olen sisustanut kotini New York -teeman mukaisesti. Myös elokuvat ovat lähellä sydäntäni, joten seinälläni ovat muun muassa Audrey Hepburn ja Marilyn Monroe. Toivoisin pääseväni matkan aikana vierailulle elokuvista tuttuihin paikkoihin.

Suomen paras?

Osallistuakseen kisaan kilpailijoiden oli kirjoitettava blogiinsa parhaasta suomalaisesta asiasta. Rantalainen jakoi pystin kahdelle taholle: Kemin lumilinnalle ja Kalevala-koruille.

– En itse asiassa ole vieraillut Kemin lumilinnassa, mutta se on jo verkkosivujensa perusteella niin vaikuttava, että halusin valita sen toiseksi suosikeistani. Kalevala-korut taasen ovat aina olleet minulle tärkeitä. Yritys on naisten perustama, sen tuotteet kertovat hienoja tarinoita ja historia on upea.

Coco de Belleville -blogia kirjoittava Ulla Rantakari valitsi Suomi-suosikikseen Kirsi Nisosen turbaanipäähineet ja Tunnetila-blogaaja Nina Varis Noolan-vaatemerkin.

Voittajat pääsevät matkan aikana muun muassa shoppailemaan Woodbury Commons Outlet -myymälään ja cocktail-tilaisuuteen, johon osallistuvat Katja Presnalin lisäksi myös muut NYC:n tunnetuimmat blogaajat.

Kuvat: Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.