Blogihelmiä: Nainen hallitsee elämäänsä, mies alaisiaan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mietintöjä monenlaisia

Blogisti kertoo uudenvuodenaatostaan.

"Ohut pilviverho, mutta rakettien väriloisto näkyy oikein hyvin. Kaiken mediassa olleen uutisoinnin jälkeen on kyllä sanottava, että kyllä rakettien tuoma väriloisto on kaunista katseltavaa. Viimeisen tunnin aikana on paukkunut enemmän ja vähemmän. Onneksi on aivan ihana ilma, juuri sopivasti pakkasta ja lunta. Todella mukava ulkoilusää."

Viiden tähden parantola

Blogisti kertoo omalaatuisesta kyvystään.

"Minulla on erikoinen tapa nähdä itseni tekemässä asioita joita en tee. Voin katsella kasvojani ilman peiliä, nähdä itseni raivoamassa, itkemässä, tekemässä kuolemaa. Olen itsesyytösten vallassa tappanut itseni lukemattomia kertoja."

Pääosassa Minä

"Lukuisia elämänhallinta DIY oppaita tänä syksynä luettuani voin kertoa teille elämän salaisuuden. Naisille se on olla oman elämänsä hallitsija (sankaritar tai ei). Naisille maksimaalinen valta on valta omaan elämäänsä. Miehille valta maksimoituu, kun alaisten määrä maksimoituu. Kimurantti totuus, eikö totta, jos pelataan sellaisella sukupuolineutraalilla kentällä kuin työ ja vieläpä työ talouden parissa. Miten voidaan kilpailla samoista meriiteistä, jos toinen haluaa hallita muita ihmisiä ja toinen omaa elämäänsä?"

Kilpajuoksu

Apua, kaikki ärsyttää!

"Hermoromahdus! Ärsytypiikki! Raivokohtaus! Kun mikään ei onnistu ja koko maailma tuntuu olevan sinua vastassa, hermoromahdus on lähellä! Tänään mikään ei ole onnistunut haluamallani tavalla eikä yleensäkään mikään ole onnistunut millään tavalla. Miten kaikki voikin tökkiä yhtäkkiä niin paljon samalla hetkellä?"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja