Blogihelmiä: En ole ostanut karkkia tänä vuonna!

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Helmen Keventäjät -blogi

Tuulan viikko on ollut vuoristorataa.

"Uudenvuodenlupauksista sanotaan, että ne on tehty rikottaviksi. Omani on onneksi pitänyt, eli en ole ostanut karkkia tänä vuonna. Viime lauantaina olimme vaarin kanssa kaupassa ja mukana oli myös tyttären tyttäret. Tuntui todella hyvältä, että puoliso osti vävypojan tilaamat karkit ja tytöille tikkarit karkkipäivän kunniaksi, vaikka minä maksoin kaikki muut ostokset. Puoliso sanoi ääneen, että hän voi ostaa karkit, koska minä olen karkinostolakossa. Kyseinen uudenvuodenlupaukseni on sellainen, jota itse mietin etukäteen jo jonkin aikaa ja tein päätöksen täysin itsenäisesti."

Pääosassa minä

Työpaikan organisaatio muuttuu, ja siitä seuraa ongelmia.

"Ensimmäisessä nykyisen yritykseni organisaatiokaaviossa olin perimmäisessä nurkassa. En välittänyt siitä, koska tiesin, että saan omalla työllä sisäisen painoarvoni nousemaan jonnekin muualle kuin viimeiseen nurkkaan. Sainkin. Osoitukseksi tästä organisaatiokaavio uudistettiin. Siinä paikkani piirrettiin paperille de facto kakkoseksi. Tämähän ei tietenkään sopinut kaikille. – No eikö sun mielestä se perimmäinen nurkka ollut nyt aika hassu sijoituspaikka tätä mun työnkuvaa ajatellen? kysyin pomolta. – En nyt tiedä, se oli tyypillinen matriisi."

Kokemuksia Kanadassa

Blogisti kertoo riennoistaan: on oopperaa ja kävelyretkiä!

"Mitä sitä hulluja, vettä alkoi pian ripsuttelemaan! Minä en antanut pienten pisaroiden itseäni vaivata ja kävelin reippaasti eteenpäin. Nyt olikin hyvä keli ottaa valokuvia. Olen ihaillut kauniita taloja bussin ikkunasta ja nyt kuvasin ne. Kuvista tuli tosi loistavia, koska talojen edessä olivat kirsikkapuut kukassa. Toisten pihassa oli valkoista ja toisten vaaleanpunaista kirsikankukkaa tulvillaan. Yhteen kuvaan tuli rivi ilmaislehtilaatikoita ja toiseen kukkakauppa. Lehtilaatikot ovat kivan värikäs näky. Yhdeksän pientä pönttöä vierekkäin, kaikki erivärisiä ja -mallisia. Vastapuolella tietä olevan kukkakaupan ja sen pihalla olevan puun värit rimmasivat kivasti keskenään. Taloja ja puita ihaillen aika kului rattoisasti ja kävellä teputtelin downtownin jatkopysäkilleni asti."

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja