Blogihelmiä: En enää harrasta satunnaista seksiä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Sinkkublogisti ei enää tahdo irtosuhteita.

"Minä en enää harrasta satunnaista seksiä. Miksikö? No, olen kokeillut fuckbuddyjä, olen kokeillut selibaattia, olen kokeillut vaikka ja mitä. Irtosuhteissa olen polttanut siipeni, saanut näpeilleni ja pettynyt. Näin kolmekymppisenä minusta on ruvennut tuntumaan, että seksi pitäisi jättää vain merkityksellisiä ihmissuhteita varten. En saa mitään irti siitä, että joku "ihan kiva" on kanssani intiimisti sillain, jos pelissä ei ole tunteita."

Kokemuksia Kanadassa

Töissä ei aina ole helppoa!

"Työ alkaa jo maistua puulta. Kukaan ei sotke paikkoja ja minua ei kauheasti kiinnosta siivota puhdasta. Olen kaikkien nurkat saanut imuroitua pölyistä puhtaaksi, eikä lattioiden jynssäyksessä mene kauaa. Täytynee niistä ottaa seuraava projekti. Keittiöissä ja vessoissa on pieni pläntti laattalattiaa ja saumat pakkaavat olemaan tummanpuhuvia. Pitäisi kyllä kiinnostua sälekaihtimienkin puhdistamisesta, mutta ovat monesti niin monen taulun takana, että hankalaa on."

Ruohonjuurelta

Blogisti ruotii pääkaupunkiseudun yhdistämistä.

"Perusajatuksena liikenteen suhteen pitäisi olla se, että ei ole palvelujen saatavuuden kannalta suurta merkitystä asuuko Töölössä vai Korsossa. Jos joukkoliikenne sujuu, ei ole mitään mieltä lähteä yksityisautolla liikkeelle. Näin saadaan samalla monta etua, niin teiden ylläpitoon, kuin parkkialueisiinkin jne. Kunnollinen joukkoliikenne maksaa itsensä takaisin. Jos se tökkii pienestäkin syystä, ollaan taas nykytilanteessa."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja