Bloggarin yllättävä vinkki: Saat paremman orgasmin, kun voit jäädä kiinni rysän päältä

2:24

Seksiin voi saada jännitystä ensihuuman hälvettyä. Yksi keino on harrastaa seksiä paikassa, jossa joku saattaa yhtäkkiä yllättää kesken kiihkeimmän session opastaa Metro -sivusto

Yllä olevalta videolla kerrotaan, onko "takuuvarmoissa" seksivinkeissä itua.

Salaisuus piilee siinä, että riskialtis paikkavalinta voi saada kehossa aikaan adrenaliiniryöpyn. Keho tuottaa adrenaliinia esimerkiksi silloin, kun sinua jännittää, ja useimpien vatsaan kiinnijäämisen riski tuo perhosia.

Jännitys saa adrenaliinin virtaamaan

Adrenaliini on hormoni, joka kiihdyttää verenkiertoa, hengitystä ja valmistaa lihaksia suoritukseen.

Stressaavassa tilanteessa elimistössä erittyy enemmän adrenaliinia, mikä tekee olon jännittyneeksi. Keho ikään kuin virittyy valmiustilaan.


Ei täyttä kontrollia ympäristöstä

– Tiedämme kaikki, että on paljon jännittävämpää tehdä jotain kiellettyä. Pieni vaaran tuntu tekee ennestäänkin loistavasta seksistä järisyttävämpää, seksistä bloggaava Ema Gauthier toteaa.

– Se mikä julkisella paikalla kiinni jäämisen pelossa sekstailussa kiihottaa useimpia on, että silloin ihminen poistuu mukavuusalueeltaan, Gauthier kertoo.

Endorfiinin määrä aivoissa lisääntyy kiinnijäämisen pelon ja orgasmin aavistelun seurauksena. Jännittävässä paikassa koet, että sinulla ei ole täyttä kontrollia ympäristöstäsi, ja tämä jos mikä tekee orgasmista järisyttävämmän kokemuksen.

Julkisen sekstailu voi tuoda sakot

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että mitä näkyvämmällä paikalla seksiä harrastaa, sitä todennäköisemmin touhuilusta voi saada sakot. Suomessa rangaistus julkisella paikalla rakastelusta perustuu rikoslain 17 luvun pykälään 21

Esimerkiksi hotellissa voi tulla adrenaliiniryöppyjä, kun tiedät, että joku voi kuulla, mitä puuhailet matkatoverisi kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja