Bloggaaja aikoi nauttia elävän mustekalan, nilviäinen yrittikin syödä tytön – kauhunhetket tallentuivat videolle

Miltä näyttää someammattilaisen arki? 3:18
Espoolainen Jalkasten perhe aikoo elättää itsensä somettamalla. Videolla vilautetaan someammattilaisen arkea.

Kiinalainen bloggaaja järkyttyi yrittäessään syödä elävää mustekalaa. Mustekala nimittäin yritti kostaa samalla mitalla. Tapauksesta kertovat muiden muassa UNILAD- sekä Mirror UK -sivustot.

Seaside Girl Little Seven -nimellä bloggaava kiinalaisnainen tapaa videoillaan nauttia meren antimista. Tuoreimmalla videollaan bloggaajan oli tarkoitus syödä mustekala – elävänä.

Suositulla kiinalaisella lyhyiden videoiden jakoon tarkoitetulla Kuaishou-alustalla jaettu 50 sekunnin video osoittaa, että mustekala oli kuitenkin toista mieltä.

Bloggaaja pelästyi pahanpäiväisesti

Mustekala yrittää ilmeisesti puolustaa itseään elävältä syödyksi tulemiselta tarrautumalla lonkeroidensa imukupeilla kiinalaisnaiseen. Tai kenties mustekala luuli itse saavansa bloggaajasta aterian – mustekala kun käyttää lonkeroitaan myös saalistukseen.

Oli niin tai näin, kiinalaisnainen pelästyi hangoittelevasta ateriastaan pahanpäiväisesti.

Aluksi hän toteaa videolla seuraajilleen, kuinka tiukasti mustekala on tarrautunut häneen imukupeillaan. Kun lonkero ei ota irrotakseen naisen ylähuulesta, alkaa paniikki. Bloggaaja itkee kivusta, kun mustekala ei yrityksistä huolimatta irrota otettaan hänen kasvoistaan.

Lopulta mustekala kuitenkin irrottaa otteensa ja jättää jälkeensä naisen poskella näkyvää punoitusta ja pienen naarmun. Bloggaaja sanoo välikohtauksen pilanneen hänen kasvonsa.

Videon päätteeksi bloggaaja toteaa aikovansa syödä mustekalan seuraavalla videolla.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

”En ymmärrä, miksi hän järkyttyi”

Esimerkiksi YouTubeen jaettu video on kerännyt jo kymmeniätuhansia katselukertoja.

Nettikommentoijilla oli bloggaajan toiminnasta sananen sanottavanaan.

– Elävien luontokappaleiden syöminen on julmaa ja tarpeetonta, Scott Tice moitti.

– Tämä mustekala ilmeisesti pitää kiinalaisesta ruoasta, Ron Tucker veisteli.

– En ymmärrä, miksi hän järkyttyi. Mustekala teki vain aivan samoin kuin hän itse oli tekemässä, Julie Watkiss huomauttaa.

Sen lisäksi, että elävän mustekalan syömistä voi pitää epäeettisenä, on ateriassa muitakin vaaroja. Mustekalan lonkerot imukuppeineen voivat nimittäin takertua syöjän kasvojen lisäksi tämän kurkkuun ja aiheuttaa tukehtumisen. Raaka mustekala on tästä huolimatta tavallista ruokaa Koreassa.


Lähteet: UNILAD, Mirror UK

Lue myös:

    Uusimmat