Blind Channelin biisi on keikkunut yhdysvaltalaisella Billboard-listalla jo pari kuukautta: "Harmiksemme tästä ei Suomessa hirveän moni tiedä"

Blind Channel trendaa jenkeissä – näin poikkeuksellisesta asiasta on kyse 6:01
Blind Channel trendaa jenkeissä – näin poikkeuksellisesta asiasta on kyse

Blind Channel trendaa parhaillaan Yhdysvalloissa.

Viidennen albuminsa maaliskuun alussa julkaiseva Blind Channel vieraili sunnuntaiaamuna Huomenta Suomessa, jossa he antoivat maistiaisen uudesta kappaleestaan XOXO. Uudelta albumilta kuultiin myös akustinen versio hittisinkku Deadzonesta

Yhtyeen Niko Moilanen, Joel Hokka ja Joonas Porko kertoivat Huomenta Suomen haastattelussa, että perjantaina 1. maaliskuuta julkaistava Exit emotions -albumi syntyi biisinkirjoitusreissulla Yhdysvalloissa. Kokoonpano on myös tehnyt kolme kiertuetta Yhdysvalloissa, jossa he ovat tällä hetkellä kovassa nosteessa.

Tällä hetkellä Deadzone-single on Billboardin Mainstream Rock Airplay -listalla sijalla 26, se on ollut siellä pari kuukautta putkeen. Siellä se nousee parhaillaan, Hokka kertoi.

Hokan mukaan yhtye on menossa kahdeksi viikoksi paikan päälle promoamaan kappalettaan radiossa, jotta se nousisi yhdysvaltalaisen Billboard-listan kärkikymmenikköön.

Tämä on sinänsä historiallista, että HIM:in ja Apocalypticanjälkeen yksikään suomalainen bändi ei ole tuolla listalla käynyt. Harmiksemme tästä ei tietenkään Suomessa hirveän moni tiedä, mutta tulimme tänne telkkariin kertomaan, niin nyt tietää, hän jatkoi.

Miten paljon Blind Channel on satsannut rahaa Yhdysvalloissa kiertämiseen? Entä miten kokoonpano on korjannut elämäntapojaan? Katso yllä olevalta videolta!

Alla olevalta videolta voit kuunnella maistiaisen Blind Channelin uudesta kappaleesta XOXO.

Blind Channel esiintyy: Uusi single erikoissovituksena 8:12
Blind Channel esittää uuden kappaleensa erikoissovituksena! 

Lue myös:

    Uusimmat