Tätä et nähnyt TV:ssä: Blind Channel raivasi tiensä jatkoon Euroviisuissa – katso videolta, miten yleisö mylvi ja yhtye reagoi, kun finaalipaikka julkistettiin

3:06
Yleisö oli myyty, ja Blind Channel raivasi tiensä jatkoon Euroviisuissa – näin yhtye reagoi, kun finaalipaikka julkistettiin, katso video!

Suomi eteni viime yönä Euroviisujen finaaliin jännittävän illan jälkeen. Katso yllä olevalta videolta, miten Blind Channel reagoi finaalipaikkaansa. 

Suomen edustaja Blind Channel eteni Euroviisujen finaaliin kappaleellaan Dark Side.

Toisessa semifinaalissa esiintyi kaikkiaan 17 maata, joista 10 pääsi lauantain finaaliin.

Tulokset määräytyivät yleisöäänten ja kansallisten ammattilaisraatien pisteiden perusteella.

Jännitystä riitti aivan semifinaalilähetyksen loppuun saakka, sillä Suomen finaalipaikka ilmoitettiin viimeisenä.

MTV Uutiset Live sai haltuunsa videon, johon on taltioitunut piinaava odotus ennen finaalipaikan julkistusta – aivan yhtyeen vieressä. Katso yllä olevalta videolta, miten Blind Channel reagoi finaalipaikkaansa. 

Yöunet jäivät vähille

Blind Channel ja yhtyeen taustajoukot saivat viime yönä nukutuksi vain muutaman haasun tunnin.

Yhtyeen laulaja Niko Vilhelm ja kitaristi Joonas Porko ennustivat MTV Uutiset Liven eilisessä haastattelussa, että mikäli finaalipaikka irtoaa, yhtyeen jäsenet saavat kunnolla unta seuraavan kerran Suomeen palattuaan. 

– Jos me päästään finaaliin, me ollaan hotellilla takaisin joskus kolmelta yöllä ja seitsemältä on herätys ja takaisin hommiin käymään finaalitreeniä läpi, Vilhelm kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa. 

–  Me ollaan nuoria, kyllä me jaksetaan, Porko jatkoi. 

Finaali käydään lauantaina

Finaalissa nähdään ensimmäisestä ja toisesta semifinaalista jatkoon päässeet 20 esitystä. Suoraan finaaliin pääsevät viisi suurta rahoittajamaata eli Italia, Espanja, Britannia, Saksa ja Ranska sekä kisojen isäntämaa eli Hollanti.

Taisto Euroviisujen voitosta käydään Rotterdamissa Ahoy-areenalla lauantai-iltana. 

MTV Uutiset Livessä seurataan Euroviisu-tunnelmia myös viikonloppuna, ja olemme yhtyettä vastassa sunnuntaina Helsinki-Vantaan lentokentällä.

7:03
MTV vieraili aiemmin tässä kuussa Blind Channelin treenikämpällä – näistä oloista bändi suuntasi 100 miljoonan viisukatsojan eteen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja