Suomea Euroviisuissa edustava Blind Channel sai kansainvälisen levytyssopimuksen: "Nyt on aika nousta seuraavalle tasolle"

8:18
Suomen edustaja Blind Channel esiintyy Euroviisujen semifinaalissa torstaina – bändin jäsenet kertoivat matkastaan pikkukeikoilta pikkukeikoilta maailmankuuluun musiikkiohjelmaan

Suomen euroviisuedustaja Blind Channel on allekirjoittanut kansainvälisen levytyssopimuksen Century Media Recordsin kanssa, tiedotteessa kerrotaan.

Suomea Euroviisujen semifinaalissa edustava yhtye Blind Channel on tehnyt yhteistyösopimuksen ja aikoo viedä violent pop -genreksi kutsuttua musiikkia kansainvälisiä vesiä kohti.

Yhtyeen tiedotteessa kerrotaan bändin olevan innoissaan uudesta sopimuksesta Century Media ja Sony Musicin kanssa.  

– Olemme työskennelleet valtavasti kahdeksan vuoden ajan ja nyt on aika nousta seuraavalle tasolle. Emme malta odottaa, että saamme aloittaa työskentelyn näiden mahtavien tyyppien kanssa näyttääksemme, mitä ovat Blind Channel ja violent pop.

–Tällä viikolla aloitamme Euroopasta. Seuraava steppi: koko maailma, yhtye kommentoi tiedotteessa.

Yhtye kisaa Dark Side -kappaleellaan Euroviisujen toisessa semifinaalissa tänään kello 22 Suomen aikaa.

Blind Channel -yhtyeen laulajat tänään MTV:n haastattelussa suorassa MTV Uutiset Live -lähetyksessä tänään kello 13.30 – muista katsoa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja