Black Shark 2 -pelipuhelin myyntiin Euroopassa – Snapdragon 855 ja 48 megapikselin kamera alkaen vain 549 euroa

Xiaomin rahoittama ja muutenkin vahvasti tukema pelipuhelinvalmistaja Black Shark on tuonut uuden kolmannen pelipuhelimensa, Black Shark 2:n nyt tilattavaksi myös Euroopassa.

Black Shark 2 seuraa viime vuonna nähtyjä alkuperäistä Black Sharkia sekä sen päivitettyä Black Shark Helo -mallia.

  • Musta Shadow Black, 8 gigatavun RAM-käyttömuisti ja 128 gigatavun tallennusmuisti: 549 euroa
  • Hopea Frozen Silver, 12 gigatavun RAM-käyttömuisti ja 256 gigatavun tallennusmuisti: 649 euroa

Toimitus on ilmainen ja hinnat sisältävät myös arvonlisäveron. Toimitukset tapahtuvat Euroopan varastosta ja alkavat 1. huhtikuuta eli käytännössä lähes samantien.

Uutuuden hinnat ovat erittäin kohtuulliset suhteessa Black Shark 2:n sisältämään tehokkaaseen tekniikkaan mitä tulee esimerkiksi suorituskyvystä vastaavaan järjestelmäpiiriin.


Black Shark 2 on varustettu viimeisimmällä Qualcommin huippuluokan Snapdragon 855 -järjestelmäpiirillä. Black Sharkin mukaan käytössä on kolmannen kehitysasteen tehokkaampi nestejäähdytys, jonka ansiosta järjestelmäpiirin ytimen lämpötila laskee jopa 14 asteella verrattuna edeltäjän 12 asteeseen. Käytössä on nyt kaksi erillistä höyrykammiota. RAM-käyttömuistia on jopa 12 gigatavua.

Tarjolla on myös nimeltään Teslasta inspiraationsa saanut Ludicruos Mode -suorituskykytila, joka vähentää lämpötilan perusteella tapahtuvaa suorituskyvyn rajoittamista ja hyödyntää myös tekoälyä suorituskyvyn optimointiin.

Suorituskyvyn ohella huomiota on pyritty kiinnittämään antennisuunnitteluun, jotta yhteydet häiriintyisivät vähemmän puhelinta pelatessa puristettaessa. Takana nähdään myös RGB-värilogo.

Muuten Black Shark 2 on varustettu 19,5:9-kuvasuhteen ja 6,39 tuuman AMOLED-näytöllä 2340×1080 pikselin Full HD+ -tason tarkkuudella ja HDR-tuella, eteenpäin suunnatuilla stereokaiuttimilla, 48 megapikselin päätakakameralla f/1,75-aukolla (Sony IMX586, 0,8 mikronin pikselikoko) ja 12 megapikselin ja 2x optisen zoomin telekameralla f/2,2-aukolla (Samsung S5K3M5, 1,0 mikronin pikselikoko) sekä 20 megapikselin etukameralla f/2,0-aukolla (0,9 mikronin pikselikoko).

Black Sharkin mukaan Black Shark 2:n näytön kosketusvaste on vain 43,5 millisekuntia, jonka kerrotaan olevan poikkeuksellisen vähän. Näytössä erikoista on myös kovemman painalluksen tunnistavat alueet näytön kummassakin päässä. Niihin voi valita erilaisia pelitoimintoja. Myös sormenjälkilukija on sijoitettu näytön alle.

Akun kapasiteetti on 4 000 milliampeerituntia ja tuettuna on 27 watin pikalataus USB-C-liitännän kautta. SIM-korttipaikkoja on kaksi. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 9 Pie.

Black Shark 2:n mitat ovat 163,61 x 75,01 x 8,77 millimetriä ja paino 205 grammaa.

Myös Black Shark 2:lle on tulossa erilaisia lisävarusteita. Näitä ovat HDMI-kaapeli puhelimen liittämiseksi televisioon konsolitilan kera, pelipainikkeet sisältävä ohjainlisäosa, tuulettimen sisältävä jäähdytyslisäosa sekä kaapeli tietokoneeseen liittämiseksi livestriimausta varten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja