Bikinikoe todisti: Tatuoitu nainen saa miehet

Nainen, tatuoinnilla saat miehen muita nopeammin!

Tatuoitu nainen on helpommin lähestyttävä ja ylipäätään kevytkenkäisempi kuin tatuoimaton, uutisoi Huffington Post.

Tatuointien vaikutusta naisen vetovoimaan tutkittiin France's Université de Bretagne-Sudin yliopistossa vuonna 2009 erikoisella metodilla: ensin 58 naisesta valittiin 11 viehättävintä. Naiset menivät yksin rannalle makaamaan ja lueskelemaan punaiset bikinit yllään. Rannalla käytiin 20 kertaa, ja puolet ajasta naisilla oli suuri väliaikaistatuointi alaselässään.

Tutkijat havaitsivat, että miehet lähestyivät helpommin naista, jolla oli tatuointi. Kontaktia naiseen otettiin myös nopeammin, jos tällä oli tatuointi.

Tatuoitu harrastaa todennäköisemmin seksiä

Toisessa kokeessa valittiin 440 noin 22,3-vuotiasta miestä, joiden tuli vastata kysymyksiin liittyen rannalla makaavaan punabikiniseen naiseen.

Miehet uskoivat, että "tatuoitu" nainen lähtisi todennäköisemmin treffeille heidän kanssaan ja harrastaisi myös todennäköisemmin seksiä ensitreffeillä. Valitettavasti miehiltä ei kysytty perusteluja mielipiteille, joten se, miksi tatuointi tekee naisesta helpommin lähestyttävän, jäi mysteeriksi.

Vuoden 2007 selvityksessä havaittiin, että tatuoituja naisia pidetään kevytkenkäisempinä kuin tatuoimattomia. Vuoden 2005 selvityksen mukaan tatuointi vähentää ammattiuskottavuutta.

Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja