Bess avautuu kokemastaan ahdistelusta tv-kuvauksissa: "Sanoin heti, että älä koske"

Bess paljastaa toisen ammattinsa: "Sakset pysyy yhä kädessä" 1:49
Bess nähtiin Viiden jälkeen -ohjelmassa marraskuussa. Hän paljasti ohjelmassa toisen ammattinsa: "Sakset pysyy yhä kädessä"

Laulaja Bess avautuu Instagramissa äskettäin kohtaamastaan ahdistelevasta käytöksestä tv-kuvauksissa. 

Laulaja Bess kertoo Instagramissa kohtaamastaan ahdistelusta ja kertoo tuoreen esimerkin tältä viikolta. 

Hän kertoo, että meinasi ensin pitää koko asian vain omana tietonaan, mutta rohkaistui kertomaan kokemuksistaan YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin kampanjan rohkaisemana. 

Tämän päivän esimerkki on semi mieto kaikkien törkeiden, kysymättömien, sopimattomien ja rikkovien tapausten joukossa. Meni silti yli.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kertoo olleensa tv-kuvauksissa, joissa ääniteknikko oli käyttäytynyt sopimattomasti ja koskettanut tarpeettomasti hänen rintojaan. 

Oli jo aivan liian mones kerta, että tv-kuvauksissa miesoletettu ääniteknikko laittaa pokkana sormensa ja sen klipsimikin tarpeettomasti suoraa minun rintojen väliin.

Vaikka sanoin heti, että älä koske minun tisseihin (aiemmin olen vain jäätynyt ja lamaantunut), niin siinä ehti silti kaikki hyvä lataus haihtua. Vitun kiva mennä kameran eteen hymyilemään sen jälkeen, kun joku on ollut kajoamassa iholle, Bess kirjoittaa. 

Hän tuo esiin myös sen, että suurin osa ääniteknikoista ja alan ammattilaisista osaa käyttäytyä sivistyneesti ja tarvittaessa ohjeistaa henkilölle itselleen, mihin mikrofonin voi laittaa.

Lue myös:

    Uusimmat