Bernie Ecclestone viittasi Kimi Räikkösen menestysvuosiin – latasi tylyn kommentin Ferrariin uskoville

Katso tästä, miten viime viikonloppuna Kanadan GP:ssä kävi – Red Bullin Max Verstappen juhli jälleen.

Max Verstappen ja Red Bull ovat vahvasti matkalla kohti F1-maailmanmestaruuksia kuljettajien ja valmistajien MM-sarjassa. Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone ei näe Charles Leclercillä ja Ferrarilla enää mitään mahdollisuuksia.

Kautta on ajettu yhdeksän osakilpailua. Leclerc on yltänyt Ferrarilla paalulle peräti kuudesti, mutta voittoja hänellä on vain kaksi, kun hallitseva maailmanmestari Verstappen on kahminut niitä jo kuusi.

Verstappen on voittanut tyrmäävästi viisi viimeisistä kuudesta kilpailusta, ja yksi voitto on tuossa ajassa mennyt hänen tallikaverilleen Sergio Pérezille.

Verstappen johtaa kuljettajien MM-sarjaa 46 pisteellä ennen Péreziä ja 49 pinnalla ennen Leclerciä, ja Red Bull on valmistajien MM-sarjassa keulilla 76 pisteen erolla Red Bulliin.

– Toivoin monien kanssa, että Ferrari onnistuisi siinä (mestaruuden voittamisessa) yli 14 vuoden jälkeen. Valitettavasti minun täytyy sanoa, että kaikki, jotka jatkavat rahojensa lyömistä likoon Ferrarin tai Leclercin puolesta, eivät tule saamaan mitään! F1-sarjaa vuosikymmenien ajan aiemmin johtanut Bernie Ecclestone sanoi Blickille.

Ferrari on voittanut edellisen kuljettajien maailmanmestaruutensa 2007 Kimi Räikkösen ajamana ja valmistajien mestaruutensa 2008 kaksikolla Felipe Massa – Räikkönen.

"Maxilla on helppoa"

Ecclestone nosti esiin muutaman seikan, jotka eivät Leclercin ja Carlos Sainzin ohjastaman Ferrarin riemumarssia puolla.

– Ferrarilla alkaa tulla virheitä, luotettavuus muistuttaa usein vanhoista ajoista, eivätkä kuljettajat ole aina luottavaisia. Joten Maxilla on helppoa Red Bull – Hondalla kuusi voittoa jo vyöllään.

Lue myös:

    Uusimmat