Bernie Ecclestone myöntää keskustelut kilpailevan F1-sarjan perustamisesta: "En usko sen koskaan toteutuvan"

F1-sarjan entinen toimitusjohtaja Bernie Ecclestone myöntää käyneensä äskettäin keskusteluja kahden formulasarjan tallipäällikön kanssa kilpailevan sarjan perustamisesta.

Ecclestone kertoi järjestäneensä kotonaan Sveitsin Gstaadissa helmikuussa tapaamisen Mercedeksen urheilujohtajan Toto Wolffin ja Racing Point -tallin omistajan Lawrence Strollin kanssa, jossa keskusteltiin mahdollisuuksista luoda formula ykkösten kanssa kilpaileva autourheilusarja.

Tapaamisessa oli mukana myös Ferrarin entinen puheenjohtaja Luca di Montezemolo, mutta paikalla ei ollut italialaistallin nykyjohtoa tai sarjan seitsemän muun tallin edustajia.

Ecclestonen valtakaudella formulasarjan tallit virittelivät myös parempien neuvotteluasemien toivossa suunnitelmia kilpailevasta sarjasta, mutta nämä eivät koskaan konretisoituneet. Ecclestone uskoo saman tapahtuvan tälläkin kertaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55,
2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

– En usko sen koskaan toteutuvan. Eivät he saa mitenkään kaikkia olemaan asiassa samaa mieltä. Ongelma on siinä, että kaikki nämä ihmiset vain istuvat alas puhumaan ja puhumaan, mutta kun koittaa aika vetää liipasimesta, niin poissaolevien ihmisten lista onkin pitkä, Ecclestone kommentoi racefans.netille.

Racing Point -tallin taholta väitteet tapaamisessa käytyjen keskustelujen sisällöstä saavat täystyrmäyksen.

– Vanhat ystävät vain tapasivat lounaan merkeissä Gstaadissa. Väitteet kilpailevasta sarjasta ovat roskapuhetta, tallin tiedottaja täräytti.

Lue myös:

    Uusimmat