Mainos

Berlusconin sänkypuheet kuohuttavat Italiaa

Italian pääministeri Silvio Berlusconi uppoaa yhä syvemmälle seksiskandaalien suohon uusien julkitulleiden nauhoitusten myötä.

Vasemmalle nojaavat sanomalehdet La Repubblica ja iltapäivälehtensä L’espresso ovat julkaisseet internetsivuillaan äänitallenteen, jossa oletettavasti maksettu seuralaisnainen ja Berlusconi keskustelevat suorasukaisesti muun muassa sänkypuuhista.

- Minäkin otan suihkun. Odota sängyssä, jos ehdit ennen minua, sanoo miesääni, jonka väitetään kuuluvan Berlusconille.

- Missä sängyssä? Putininko, kyselee Patrizia D'Addario -niminen seuralainen.

Saatuaan myöntävän vastauksen, nainen jatkaa: ”Voi kuinka hurmaavaa - tuo, jossa on verhot.”

D'Addario on paljastanut, että Berlusconilla on nelipylväinen sänky, jossa on nukkunut myös Venäjän pääministeri Vladimir Putin. Seuralaisnainen sanoo nauhoittaneensa keskustelut kännykällään ja saaneensa 2000 euron kertakorvauksen kahdesta käynnistään Berlusconin juhlissa Roomassa.

Berlusconin tiedottaja pitää nauhoja keksittyinä, säälittövinä ja oikeushaasteen arvoisina. L'Espresso-lehti uskoo kuitenkin asiaansa.

- Teimme niin monta varmistusta kuin mahdollista, ja nämä nauhoitukset vastaavat sitä, mitä seuralaisnainen on sanonut monissa haastatteluissa, lehden toimittaja Antonio Massari vakuuttaa.

Berlusconin suosio laskussa

Italian pääministeri Silvio Berlusconin kannatus on laskussa.

Tuoreen La Repubblica-lehden teettämän gallupin mukaan skandaalien ryvettämän pääministerin kannatus on laskenut alle 50 prosentin ensi kertaa sen jälkeen kun mies valittiin kolmannen kerran pääministeriksi huhtikuussa 2008.

Gallupin mukaan Berlusconiin luottaa enää 49 prosenttia italialaista, kun toukokuussa tehdyssä gallupissa Berlusconin kannatus oli vielä 53 prosenttia.

50 prosenttia kyselyyn vastanneista totesi luottavansa Berlusconiin vain vähän tai ei ollenkaan. Yksi prosentti ei osannut ilmaista kantaansa.

Katso Kalle-Ville Lahtisen juttu (Kymmenen uutiset 21.7.2009)

(MTV3 - AFP)

Lue lisää:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.