Mainos

Benecol pääsee Yhdysvaltain markkinoille

Raisio Yhtymä pääseee viimein markkinoimaan Benecol-margariinia Yhdysvaltoihin. Benecolin Yhdysvaltain-valloitukselle oli pitkään esteenä Yhdysvaltain elintarvikevalvontaa suorittavan viranomaisen, Food and Drug Administrationin (FDA), kanta. Nyt FDA on kuitenkin muuttanut kantansa Benecolin kannalta myönteiseksi. Myönteisen kannanoton taustana on Raisio Yhtymän toimittama laaja tieteellinen aineisto Benecolista, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Benecol-tuotteiden toimitusten on suunniteltu alkavan viikon kuluttua, toukokuun 26. päivänä. Sarjan ensimmäiset tuotteet ovat margariinilevitteitä kahtena versiona, normaalina ja kevyenä. Pakkaus sisältää 21 kerta-annosta ja sen nettosisältö on 168 grammaa. Vähittäishinnaksi suositellaan 4,99 dollaria pakkaukselta. Benecol-tuotteet tulevat olemaan saatavissa johtavista elintarvikemyymälöistä kautta maan.

Benecol-margariini on ollut Suomessa markkinoilla vuodesta 1995. Sitä on käyttänyt toista miljoonaa henkilöä yhteensä 260 miljoonaa annosta. Kokemukset ovat olleet hyvin myönteisiä. Britannian markkinoille Benecol-margariinit ja tuorejuustot tuotiin maaliskuun lopussa. Tuotteen saama vastaanotto on ylittänyt odotukset. Markkinoinnin laajentaminen Belgiaan ja Hollantiin on Euroopassa seuraava vaihe, Raisio Yhtymä kertoo tiedotteessaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.