Mainos

Bedroom yhdistää levon ja tilan

Huonekaluliike Vepsäläinen lanseeraa uuden liiketoimintakonseptin, Bedroomin. Uudet Bedroom-myymälät tarjoavat sekä laadukkaita sänkyjä ja patjoja että makuuhuoneen tekstiilejä ja muita sisustustuotteita.

Ensimmäiset Vepsäläisen konseptimyymälät avataan heinäkuussa 2006 Vantaan Varistoon, Itä- Helsingin Lanternan kauppakeskukseen sekä Espoon Juvankartanoon ja Suomenojalle. Osa uusista myymälöistä on itsenäisiä liikkeitä, osa toimii shop-in-shop -periaatteella.

"Aiemmin Suomessa on ollut toisaalta nukkumisen fysiologiaan ja laatusänkyihin tai -patjoihin keskittyneitä liikkeitä sekä toisaalta sisustamisen erikoisliikkeitä. Bedroom tarjoaa nämä molemmat osa-alueet samasta paikasta", kertoo Vepsäläisen varatoimitusjohtaja Seppo Laine.

Bedroom-myymälöiden tuotevalikoiman rungon muodostavat Hästens-, Jensen- ja Tempur-patjat ja -vuoteet, BoConceptin ja Muuramen makuuhuonekalusteet sekä Gantin liinavaatteet. Tuotevalikoimaa täydentävät suunnittelu-, kuljetus- ja kasauspalvelut.

Vepsäläisen tavoitteena on avata vuoden 2006 aikana yhteensä kymmenkunta Bedroom-myymälää eri puolille Suomea. Toiminnan alkuvaiheessa laajentumisen painopiste on pääkaupunkiseudulla. Kämp Galleriaan Helsingin keskustassa avataan konseptia täydentävä Hästens-erikoisliike.

Bedroom sekä Hästens- ja BoConcept-mallistot ovat esillä myös Espoon Asuntomessuilla.

MTV3-Vepsäläinen (5.7.2006)
Kuvat: Tempur ja Gant

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.