BB-Janica teki paluun julkisuuteen – jätti alkoholin kahdeksan vuotta sitten: "Ensimmäinen sykäys tuli, kun näin itseni Big Brother -talossa"

Janica Westerback erosi aviomiehestään keväällä ja rakentaa nyt elämäänsä uudelleen.

Big Brother -ohjelman vuonna 2011 voittanut Janica Westerback (o.s. Kortman) ei ole viime vuosina ollut julkisuudessa, mutta eilen hän saapui Domakers Finlandin 20-vuotisjuhliin.

Westerback oli otsikoissa kesällä, kun hän ilmoitti erostaan ja siitä, kun he laittoivat ex-miehensä kanssa kotinsa myytiin. Ex-pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 3- ja 5-vuotiaat. Sen lisäksi BB-voittajalla on kaksi vanhempaa lasta.

– Toukokuussa palasin takaisin töihin kirjanpitäjäksi. Olen ollut viisi vuotta lasteni kanssa kotona ja kiva päästä välillä ihmisten ilmoille, Westerback kertoi.

Eron jälkeen naisella ei ole kiire uuteen suhteeseen.

– Liityin muutama kuukausi sitten Instagramiin, ja olen saanut siellä paljon viestejä. Nyt haluan kuitenkin rakentaa oman elämäni ja päästä takaisin raiteille.

Vielä Big Brother -talossa Westerback käytti alkoholia, mutta hän lopetti sen käytön pari vuotta BB-visiitin jälkeen.

– Ensimmäinen sykäys tuli, kun näin itseni Big Brother -talossa. Aloin miettiä, sopiiko alkoholi minulle. Kun vuosi 2013 vaihtui, jätin alkoholin pois ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja