Bayern Münchenin finaalipaikan edessä enää jättiyllättäjä – saksalaisjätillä oma kiperä hankintakysymys

Saksalainen jättiseura Bayern München tavoittelee tänään keskiviikkona finaalipaikkaa Mestarien liigan välierissä. Bayernin finaalimarssin edessä on enää ranskalainen Lyon, joka on tehnyt matkan varrella kaksi isoa yllätystä.

Lyon selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon voittamalla Juventuksen ja Manchester Cityn. Erityisesti Lyonin puolivälierävoitto Citystä shokeerasi jalkapallokansaa, sillä ranskalaisjoukkue lähti otteluun selkeän altavastaajan asemasta.

Sama koskee myös tämän päivän kamppailua. Lyonille vastaan asettuu Saksan mestari Bayern München, joka oli murskaava puolivälierävaiheessa. Bayern kaatoi FC Barcelonan peräti lukemin 8-2.

Välieräottelun alla Bayernilla on omat siirtomarkkinoihin liittyvät kysymykset.

Erityisesti pohdintaa aiheuttaa Kroatian maajoukkueesta tutun Ivan Perisicin tilanne.

31-vuotias Perisic on lainalla Bayernissa italialaisen Interin riveistä. Seurojen välinen lainasopimus päättyy heti kun heidän eurotaipaleensa ovat ohitse.

Bayern Münchenin presidentin Karl-Heinz Rummeniggen mukaan saksalaisseuralla on ”selkeä suunnitelma” Perisicin pitämisessä samassa osoitteessa myös ensi kaudella.

– Pidän Perisicistä paljon. Hän on tehokas ja hänen tilastonsa näyttävät mainioilta.

– Joka kerta kun hän pelaa, hän saa asioita aikaiseksi. Hän ei ole välttämättä kaikista näyttävin, mutta hän on hyvin luotettava pelaaja.

– Haluamme pelata ensin Mestarien liigan loppuun ja palaamme sitten aiheeseen. Valmentajaa luottaa häneen, Rummenigge sanoi välieräkamppailun alla.

Hyökkääjän tontilla viihtyvä Perisic pelasi päättyneellä Bundesliigakaudella 22 ottelussa tehden neljä maalia ja antaen kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Mestarien liigassa hän on pelannut kahdeksassa ottelussa. Näissä kroatialainen on tykittänyt kolme maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Lue myös:

    Uusimmat