Bayern Münchenille häkellyttävä tappio – 42 miljoonan tähtikasvolla karu viikko

Bayern-tähti passitetaan ulos – Lazion Immobilelta vuorenvarma rangaistuspotku 3:48

Saksan Bundesliigajätti Bayern München koki häkellyttävän tappion, kun se hävisi sarjassa neljänneksi viimeisenä olleelle Bochumille 2–3.

Bayern siirtyi 14. minuutilla johtoon, kun Jamal Musiala heilutti maaliverkkoja.

Vieraiden suupielet kääntyivät alaspäin, kun Takuma Asano ja Keven Schlotterbeck veivät osumillaan Bochumin johtoon.

Bayernin ilta kruunautui negatiivisissa merkeissä 77. minuutilla, kun vieraiden tähtitoppari Dayot Upamecano rikkoi Bochumin pelaajaa rangaistusboxin sisällä.

Upamecanolle toinen keltainen ja tämän myötä punainen kortti.

25-vuotiaan puolustajan viikko on ollut sangen synkkä, sillä hän lensi pihalle myös keskiviikon Mestarien liigan vierasottelussa Laziota vastaan. Bayern pulitti kesällä 2021 Upamecanosta 42,5 miljoonaa euroa RB Leipzigille.

Jutun yläreunan videolla Upamecanon keskiviikon ulosajo Laziota vastaan.

Kevin Stöger iski seuranneesta rangaistuspotkusta pallon pömpeliin.

Harry Kanen kavennus oli Bayernin kannalta laiha lohtu, kun Bochumin johto kesti pelin viimeisillä minuuteilla.

Bayern on jäänyt jo kahdeksan pisteen päähän sarjaa johtavasta Bayer Leverkusenista. Bayern on hävinnyt kaksi edellistä Bundesliiga-otteluaan. Näistä toinen tappio tuli nimenomaan Leverkusenille.