Barcelonassa alisuorittavan Antoine Griezmannin vaikeudet jatkuvat – uudelta päävalmentajalta tiukkasanainen ärähdys pelaajan kuittailuun

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on sanonut jatkavansa ranskalaisen tähtihyökkääjänsä Antoine Griezmannin peluuttamista parhaaksi katsomallaan paikalla riippumatta siitä, mitä hyökkääjä itse asiasta ajattelee.

Toistaiseksi tällä kaudella maaleitta oleva Griezmann vaikutti lähettäneen Koemanille viestin sen jälkeen, kun hän oli tehnyt maalin Ranskan 2-1-voitossa Kroatiaa vastaan keskiviikkona.

Hyökkääjä huomautti Ranskan maajoukkueen päävalmentajan Didier Deschampsin tietävän, miten Griezmannista itsestään saadaan paras irti.

Ranskan hyökkääjinä ottelussa pelasivat Kylian MbappeAnthony Martial sekä Griezmann hieman näiden alapuolella keskikaistalla. 

Seurajoukkueessa Griezmann on esiintynyt oikealla laidalla. Koemanin pelisysteemissä Lionel Messi hyökkää keskellä ja Philippe Coutinho toimii tämän takana pelintekijänä. 

– Kaikilla on oikeus sanoa asioita, mutta valmentaja johtaa ja pelaajan on esitettävä parastaan, Koeman sanoi lehdistötilaisuudessa ennen Barcelonan ja Getafen välistä lauantain La Liga -ottelua.

– Puhuin hänen (Griezmannin) kanssa eilen, puhuimme hänen pelipaikastaan ja -esityksistään, ja kerroin hänelle, että etsin joukkueen kannalta parasta ratkaisua. Jos ajattelen, että hänen on parasta pelata oikealla, silloin peluutan häntä siellä.

Griezmann oli Atletico Madridin tärkein ase viiden vuoden ajan ennen siirtymistään Barcelonaan 120 miljoonan euron hinnalla vuonna 2019.

Vain yhdeksän maalia viime kaudella tehneen Griezmannin on kuitenkin ollut vaikeaa loistaa samassa joukkueessa Messin kanssa.

Barcelonan edelliset päävalmentajat Quique Setien ja Ernesto Valverde eivät onnistuneet valmennuskausillaan löytämään Griezmannille sopivaa roolia.

Koeman sanoi lehdistötilaisuudessa haluavansa, että Messi aloittaa lauantain Getafe-ottelun, vaikka tämä on juuri palannut toiselta puolelta maailmaa Argentiinan 2-1-voittoon päättyneestä MM-karsintaottelusta Boliviaa vastaan.

– Leo on pelannut monia vuosia tiukalla aikataululla, ja jos hän ei pelaa, hän tuntee olonsa vieläkin väsyneemmäksi, Koeman lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja