Barcelonan pelaajalla koronatartunta – suurseuralla kuitenkin onni onnettomuudessa

5:09
Barcelona eteni Mestarien liigan puolivälieriin nujerrettuaan Napolin viime lauantaina.

Espanjalaisseura FC Barcelonan pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Seuran julkaiseman tiedotteen mukaan tartunta ei kuitenkaan vaaranna perjantain Mestarien liigan huippuottelua Bayern Münchenia vastaan.

Barcelona suoritti tiistaina koronavirustestauksen kaikille yhdeksälle pelaajalleen, jotka ovat palaamassa keskiviikkona joukkueen vahvuuteen kautta 2020-21 silmällä pitäen. Pelaajat eivät siis lukeudu Barcelonan Mestarien liiga -miehistöön, vaan keskittyvät jo ensi kauden alkuun.

Sky Sportsin mukaan testatut pelaajat olivat Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wague, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda ja Oriol Busquets. Yhden edellä mainitun pelaajan testitulos oli positiivinen, mutta hän on siitä huolimatta hyvässä kunnossa ja sairastaa ilman oireita.

Koronavirustartunnan saanut pelaaja ei myöskään ole ollut minkäänlaisessa kontaktissa Barcelonan miehistöön, jonka on määrä matkustaa torstaina Portugalin Lissaboniin. Barcelona ja Bayern München kohtaavat siellä Mestarien liigan puolivälierissä perjantai-iltana.

Toinen espanjalaisseura Atlético Madrid ilmoitti maanantaina, että kaksi joukkueen pelaajaa on sairastunut koronaan. Kumpikaan heistä ei täten voi osallistua keskiviikon Mestarien liiga -kohtaamiseen RB Leipzigiä vastaan.

Mestarien liigan puolivälierät C Morella tällä viikolla:

Atalanta–PSG keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Red Bull Leipzig–Atletico Madrid torstaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Barcelona–Bayern München perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Manchester City–Lyon lauantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Studiolähetys alkaa päivittäin klo 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Juttua muokattu 12.08. kello 12:47 - Leipätekstiin lisätty Barcelonan testatut pelaajat.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja