Jättien kohtaaminen Mestarien liigan puolivälierissä toteutuu – Lionel Messi näytti jälleen mahtinsa, hämmästyttävä osuma tyrmäsi Napolin

FC Barcelona eteni Mestarien liigan puolivälieriin, kun se voitti lauantaina kotikentällään Napolin neljännesvälierien toisessa osaottelussa maalein 3-1 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 4-2. Katalonialaisten sankari oli tuttu nimi, Lionel Messi.

Ottelun avausjakso eteni Barcelonan nuoteissa, kun Clement Lenglet ja Messi veivät kotijoukkueen 2-0-johtoon jo reilun 20 minuutin pelin jälkeen.

Yhden hylätynkin osuman tehnyt Messi hankki Barcelonalle jakson loppuhetkillä rangaistuspotkun, josta Luis Suarez muutti pelin jo ratkaisevan oloisesti 3-0-lukemiin.

Avausjakson lisäajalla Lorenzo Insigne kavensi vielä rangaistuspotkusta lukemiksi 1-3. Napoli hallitsi toista jaksoa selkeästi, mutta ei onnistunut lisäosumien teossa.

Barcelona kohtaa ensi viikon puolivälierissä Chelsean murskanneen Bayern Münchenin.

Alapuolella olevalla videolla Barcelonan ja Napolin rangaistuspotku-osumat avausjakson loppuhetkiltä.