Barcelonan mestaruusjunaan valtava vaurio – katkera pistemenetys muutti asetelmat

Atletico Madridin ja Real Madridin kanssa Espanjan jalkapallomestaruudesta taisteleva Barcelona kärsi tiistai-iltana katkeran pistemenetyksen, kun se jäi Levanten kanssa 3-3-tasapeliin.

Barcelona ehti johtaa ottelua jo 2-0 Lionel Messin ja Pedrin osumilla, mutta Levante hankkiutui toisella puoliajalla hetkessä tasoihin Gonzalo Meleron ja Jose Moralesin maaleilla.

Ousmane Dembele vei vieraat 3-2-johtoon 64. minuutilla, mutta Sergio Leon kuittasi 3-3-tasoituksen 83. minuutilla.

Atletico Madrid johtaa sarjaa pisteen erolla ennen Barcelonaa. Real Madrid on kolmantena kahden pisteen päässä. Barcelonan asema on kuitenkin tukala, sillä se on pelannut ottelun kahta muuta kärkijoukkuetta enemmän.

Keskiviikkoiltana pelattavalla Atletico Madridin ja Real Sociedadin välisellä ottelulla on merkittävä rooli mestaruustaistelun loppusuoralla.

La Ligaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Barcelona kohtaa jäljellä olevissa otteluissaan Celta Vigon kotona ja Eibarin vieraissa.

Atletico Madrid kohtaa puolestaan Sociedadin lisäksi Osasunan kotona ja Valladolidin vieraissa.

Real Madridilla on jäljellä torstai-illan ottelu Granadaa vastaan, vierasottelu Athletic Bilbaoa vastaan sekä kauden päättävä Villarreal-kamppailu.