Atletico Madridin asema sarjakärjessä vahvistui – nämä maalit upottivat Real Sociedadin

Jalkapallon Espanjan liigassa Atletico Madrid vahvistaa otettaan sarjan kärkipaikasta. Atletico voitti myöhään keskiviikkona alkaneessa kotipelissään Real Sociedadin maalein 2–1.

Madridilaisten maalit syntyivät jo ensimmäisen puolen tunnin aikana, kun ensin Yannick Carrasco onnistui 16. minuutilla ja sitten Angel Correa lisäsi joukkueen johtoa 28. minuutilla.

Correa sai upean läpisyötön Luis Suarezilta ja laukoi pallon ensimmäisellä kosketuksella maalin alanurkkaan. Ottelun kaikki maalit voit katsoa pääkuvan videolta.

Real Sociedadin Igor Zubeldia sai tehtyä joukkueensa ainoaksi jääneen kavennusmaalin, kun peliaikaa oli jäljellä enää seitsemisen minuuttia.

36 ottelua pelannut Atletico Madrid johtaa sarjaa 80 pisteellä ja on jo varmistanut paikan Mestarien liigassa. Neljän pisteen päässä vaanii yhtä paljon otteluita pelannut Barcelona. Atleticon paikallisvastustaja Real Madrid on viiden pisteen päässä. Se on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Neljäntenä on Sevilla 74 pisteessä, mutta sillä ei enää ole mahdollisuutta kivuta kärkisijalle. Koko kärkinelikko on jo varmistanut pääsyn Mestarien liigaan, mutta Espanjan liigan lopulliset sijoitukset ovat vielä vailla sinettiä.

Atletico Madridin on periaatteessa mahdollista varmistaa liigan voitto jo sunnuntaina, kun se pelaa kotonaan Osasunaa vastaan.