Nyt tuli El Clasicoon panosta! Tämä maali oli herkkua Real Madridille ja Barcelonalle

Sevillan sunnuntainen 1-0-kotivoitto Atletico Madridista kiristi jalkapallon La Ligan mestaruustaistoa entisestään. Panokset tulevana lauantaina pelattavaan Real Madridin ja Barcelonan väliseen klassikkoon ovat nyt tapissa. 

Sevilla hukkasi ottelussa yhden rangaistuspotkun, mutta Marcos Acunan puskumaali 70. minuutilla riitti isännille. 

Katso Sevilllan upea voittomaali pääkuvan videolta!

Atleticon mestaruutta pidettiin lähes varmana vielä aiemmin keväällä, mutta nyt reipas johto on kutistunut uhkaavasti. Real Madrid on siitä enää kolmen pisteen päässä, ja rästipelissään tänään Valladolidin kohtaava Barcelona voi kaventaa johdon maanantaina vain yhteen pinnaan. 

– Emme epäile itseämme. Täällä on aina vaikea vierailla, ja mitä tahansa olisi voinut tapahtua. Kohtalomme on edelleen omissa käsissämme, Atleticon kapteeni Koke kommentoi viitaten mestaruustaistoon.

Tulevana lauantaina pelataan valtava ottelu tittelijahdin kannalta, kun Real Madrid isännöi Barcelonaa El Clasicossa. Atletico kohtaa ensi sunnuntaina Real Betisin vieraissa, ja joutuu tulemaan toimeen ilman kahta maalipyssyään Luis Suarezia ja Llorentea. Kaksikon varoitustili täyttyi Sevilla-ottelussa. 

Sevilla on sarjassa neljäntenä, kahdeksan pistettä Atleticosta. 

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla. Real Madrid–Barcelona ensi lauantaina klo 22 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat