Zinedine Zidanelle lisää huolia: mestaruudesta taistelevan Real Madridin loukkaantumissuma pahenee entisestään

5:22
Hämmentävä tilanne La Ligan huippupelissä: tuomari antoi rangaistuspotkun yllättäen Sevillalle eikä Real Madridille.

Real Madridin ongelmat loukkaantumisten kanssa jatkuvat jatkumistaan, kun tiistaina kerrottiin, että puolustaja Ferland Mendy on loppukauden sivussa. Valmentaja Zinedine Zidanella ei ole tällä hetkellä käytössä ketään neljästä kärkipuolustajastaan. 

Real Madridin julkaiseman loukkaantumisraportin mukaan Mendy kärsii sääriluun rasitusoireyhtymästä. Mendy on terveenä ollessaan Zidanen ykkösvaihtoehto vasemmaksi puolustajaksi.

Raportissa ei kerrota, milloin Mendy on taas pelikunnossa, mutta AS-lehden tietojen mukaan poissaolon kesto on kolme viikkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että Mendy on sivussa Realin kolmesta jäljellä olevasta La Liga -ottelusta.

Real on julkaissut tämän kauden aikana kaikkiaan 27 loukkaantumisraporttia pelaajista, jotka ovat kärsineet loukkaantumisista tai saaneet positiivisen koronatestituloksen.

Real on La Ligassa toisena pelattuaan sunnuntaina 2–2-tasapelin sarjanelosta Sevillaa vastaan. Paikalliskilpailija Atlético Madrid on kahden pisteen erolla sarjan kärjessä. FC Barcelona on kolmantena, tasapisteissä Realin kanssa.

Torstaina Real kohtaa 10. sijalla olevan Granadan. Mendyn lisäksi Realin kokoonpanosta puuttuvat tuolloin keskuspuolustajat Raphaël Varane ja Sergio Ramos sekä oikean laidan puolustajat Dani Carvajal ja Lucas Vazquez. Heistä vain Varane saattaa toipua kahteen viimeiseen peliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja