Barcelonalta turhauttava lähtö kauteen, konkaritähti ajettiin kentältä – "Ehkä paineet ja odotukset pääsivät ihomme alle"

FC Barcelona aloitti La Liga -kautensa lauantai-iltana Rayo Vallecanoa vastaan. Viime hetkillä ennen sesongin alkua uudet hankintansa rekisteröinyt jättiseura jäi maalittomaan tasapeliin.

Urheilullinen menestys on Barcelonalle ensisijaisen tärkeää talousvaikeuksien keskellä, mutta avausottelusta sellaista ei tarttunut mukaan kuin pisteen verran.

Katalonialaisten hyökkäyspelin parasta antia tarjosivat samalla laidalla yhteistyötä tehneet Ousmane Dembele ja seurassa debytoinut brassihankinta Raphinha.

Barcelona hallitsi palloa 70-prosenttisesti ja sai 18 maalipaikkaa Rayon kahta vastaan. Ottelun parhaat paikat siunaantuivat silti vierasjoukkueelle, mutta ensin Marc-Andre ter Stegen pelasti näyttävästi Alvaro Garcian yrityksen ja myöhemmin Sergio Camello tälläsi hyvästä paikasta ohi.

Ottelu sai kotijoukkueen ja lähes loppuunmyydyn Camp Noun näkökulmasta kurjan lopun, kun Sergio Busquets ajettiin kentältä toisen varoituksen myötä tämän kolautettua kyynärpäällään Falcao Garciaa kasvoihin lisäajalla.

– Yritimme niin paljon kuin pystyimme, mutta meiltä puuttui tarkkuutta ja tehokkuutta. Ehkä paineet ja odotukset pääsivät ihomme alle, Barcelonan päävalmentaja ja pelaajalegenda Xavi sanoi ottelun jälkeen.

Barcelona kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi viikon sunnuntaina Real Sociedadin. 



Lue myös:

    Uusimmat