Real Madridille odottamaton ilouutinen – helpottunut Zinedine Zidane: ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että hän on mukana”

Real Madrid sai maanantaina huojentavan uutisen, kun kesän 2019 jättihankinta Eden Hazard ilmoitettiin joukkueen kokoonpanoon tiistai-illan Mestarien liigan kamppailussa Borussia Mönchengladbachia vastaan. 

Espanjassa jatkuvien jalkavammojen vuoksi loukkaantuneena ollut Hazard on pelannut madridilaisseurassa vain 22 ottelua, joissa on syntynyt yksi maali ja seitsemän maalisyöttöä.

Yli sadan miljoonan euron siirtosummalla Chelseasta saapunut laitahyökkääjä on viimeisimpänä ollut sivussa koko alkaneen kauden oikean jalan lihasvamman vuoksi.

Belgialaisen odotettiin alun perin palaavan pelikuntoon vasta marraskuun maajoukkuetauon jälkeen, mutta Real ilmoitti yllättäen maanantaina Hazardin harjoitelleen täysipainoisesti joukkueen mukana ja liittyvän Saksaan matkustavaan ryhmään.

– Hazard on mukana, koska hän on kunnossa. Se on hieno uutinen meille. Olemme erittäin tyytyväisiä, että hän on mukana. Katsomme tiistaina, miten käytämme häntä ottelussa. Mahtava uutinen, päävalmentaja Zinedine Zidane kommentoi.

Ottelu Mönchengladbachia vastaan on Realille jo erityisen tärkeä, sillä se kärsi alkulohkon avauskierroksella shokeeraavan 2-3-tappion Shahtar Donetskille.

Zidane on kaivannut takaisin juuri Hazardia, sillä hallitsevan Espanjan mestarin maalinteko on ollut tuskaista.

Ranskalaisluotsi on testannut seitsemässä ensimmäisessä ottelussa viittä eri hyökkäysmuotoa heikoin tuloksin.

Lauantain voitokkaassa El Clasicossa Realin kolmesta maalista vastasivat keskikenttäpelaajat Fede Valverde, Luka Modric sekä puolustaja Sergio Ramos.

Lue myös:

    Uusimmat