Barcelona-pomolta iso viesti PSG-nöyryytyksen jälkeen

0:52
Gerard Piquen ja Antoine Griezmannin kirosanojen täyteinen viestinvaihto päätyi suoraan tv-lähetykseen tiistain Mestarien liiga -ottelussa.

Barcelonan urheilupuolen ja institutionaalisten suhteiden johtaja Guillermo Amor korostaa, että taisto ei ole vielä ohi, vaikka PSG nöyryytti katalonialaisjättiä tiistaina jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa vieraissa 4–1.

– Meidän täytyy onnitella PSG:tä heidän peliesityksestään, mutta tämä ei ole vielä ohi. Ihmeellisempiäkin asioita jalkapallossa on nähty. Yksi peli on jäljellä, ja meidän täytyy ainakin yrittää. Katsotaan sitten, mitä tapahtuu, Amor sanaili Movistarille.

Neljännesvälierien toinen osa joukkueiden välillä käydään kolmen viikon kuluttua Pariisissa.

– Tulos ei ole paras. Tämä on kova ja musertava tappio, mutta emme voi luovuttaa tappion jäljiltä. Meidän täytyy mennä sinne, pelata ja yrittää, Amor valoi uskoa.

Amor ylisti PSG:tä todella hyväksi ja huomioi intensiteetin, jolla pariisilaisryhmä pelasi.

– He pelasivat suurella luonteella, Amor myös kehaisi.

Barcelona voi hakea historiasta uskoa vuodelta 2017, jolloin se oli hävinnyt Mestarien liigan neljännesvälierien avausosan PSG:tä vastaan 0–4, mutta vei toisen osan 6–1 ja eteni puolivälieriin sensaatiomaisten vaiheiden jälkeen yhteisosumin 6–5. Tuolloin ensimmäinen ottelu pelattiin Pariisissa ja toinen Barcelonassa.

Mestarien liigan ottelut C Morella keskiviikkona:

Aika

Ottelu

Ohjelmatiedot

22.00

Porto-Juventus

C More Sport 1 / cmore.fi

22.00

Sevilla-Dortmund

C More Sport 2 / cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja