Antti Niemi ihmetteli PSG:n näytöstä Barcelonassa – teki hätkähdyttävän huomion loppukuvista

C Moren asiantuntija Antti Niemi suorastaan hämmästeli PSG:n murskaavaa esitystä Barcelonaa vastaan jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa tiistai-iltana. Ottelu päättyi pariisilaisvieraiden 4–1-voittoon.

Lionel Messi iski avausjaksolla Barcelonalle ottelun ensimmäisen maalin rangaistuspotkusta, mutta Kylian Mbappé toi pariisilaiset tasoihin jo viisi minuuttia myöhemmin ja toisella jaksolla kentällä nähtiin vieraiden murskaava näytös. PSG vyöryi 4–1-voittoon, päätähtenään hattutemppuun yltänyt Mbappé.

Barcelonan haaste kolmen viikon päästä Pariisissa käytävään toiseen osaotteluun on tukala, kun PSG otti kolmen maalin voiton ja onnistui neljän vierasmaalin tekemisessä. Tiistain peliesitys ei herättänyt Barcelonan osalta paljon toiveita.

– Toinen puoliaika oli todella omituinen, kun PSG oli noin paljon parempi. Välillä näytti, että se oli pojat vastaan miehet, mikä on hullua sanoa tuon tason ottelusta, Niemi hämmästeli.

– PSG oli joka kentän osa-alueella vähän nopeampi ja selkeästi vahvempi. He voittivat kaksinkamppailut ja olivat tosi dynaamisia koko 90 minuuttia, Niemi jatkoi.

Niemi teki tämän jälkeen hätkähdyttävän huomion loppukuvista. 

Mistä oli kyse? Entä mitä erikoista Niemi havaitsi Barcelonan pelaamisessa? Katso Niemen ja Sami Hyypiän analyysit ylälaidan videolta.

Mestarien liigan ottelut C Morella keskiviikkona:

Aika

Ottelu

Ohjelmatiedot

22.00

Porto-Juventus

C More Sport 1/cmore.fi

22.00

Sevilla-Dortmund

C More Sport 2/cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat