Barbie-hittielokuvan ohjaaja naimisiin 12 vuoden seurustelun jälkeen!

Barbie-elokuvan traileri julki – tältä näyttää pastellivärinen maailma! 1:47
Tältä näyttää pastellinvärinen maailma Barbie-hittielokuvassa!

Ohjaaja Greta Gerwig ja hänen kumppaninsa Noah Baumbach ovat menneet naimisiin. 

Ohjaaja-käsikirjoittaja Greta Gerwigin, 40, edustaja vahvistaa Peoplelle, että hän on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa ohjaaja-käsikirjoittaja Noah Baumbachin, 54, kanssa. Pari on seurustellut 12 vuotta. 

Lähteen mukaan pari meni naimisiin New Yorkin kaupungintalolla. 

Gerwig on ohjannut suositun Barbie-elokuvan ja käsikirjoittanut sen yhdessä Baumbachin kanssa.

Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2010 Greenberg-elokuvan kuvauksissa ja alkoi seurustella vuonna 2011.

Gerwig kertoi Elle UK -lehden haastattelussa heinäkuussa, että on saanut toisen pojan miehensä kanssa. Pari sai ensimmäisen poikansa Harold Ralph Gerwig Baumbachin maaliskuussa 2019. 

Vuonna 2020 molemmat olivat saman vuoden Oscar-ehdokkaita. Kun Baumbach oli ehdolla parhaasta elokuvasta ja parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta elokuvassaan Marriage Story, Gerwig oli ehdolla parhaasta sovitetusta käsikirjoituksesta elokuvassa Pikku naisia, jonka hän myös ohjasi.

Vuoden 2020 Oscar-gaalan punaisella matolla Baumbach kertoi ABC:n Tamron Hallille, että Gerwig on tehnyt hänestä paremman ihmisen ja paremman kirjoittajan.

– Kun kirjoitamme yhdessä, yritän aina tehdä häneen vaikutuksen. Minusta tuntuu, että kirjoitan paremmin, koska työskentelen sen parissa kovemmin, haluan hänen olevan vaikuttunut, Baumbach sanoi tuolloin.

Lokakuussa Gerwigin kanssa käydyssä Q&A:ssa Baumbach kertoi, kuinka hän epäröi työskennellä Barbien parissa, mutta siitä tuli myöhemmin paras asia, jonka he ovat koskaan kirjoittaneet.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat