Mainos

Bactosan-voide

Antibakteerinen peptidi -voide finneihin ja muihin iho-ongelmiin.

Bactosan-voide estää aknea aiheuttavien mikrobien (Propionibacterium acnes) kasvua iholla. Enterococcus faecalis SL5 –maitohappobakteerista eristetty Lactopad antibakteerinen peptidi hävittää iholta valikoidusti vain aknea aiheuttavia bakteereita, toisin kuin antibiootit, jotka hävittävät myös ns. hyviä bakteereja. Bactosan-voiteen käyttö edistää finnien kuivumista ja niiden häviämistä.

Tuotetta käytetään paikallisesti epäpuhtaille, ärtyneille ja punoittaville ihoalueille, yksittäisiin finneihin tai tarvittaessa isommille ihoalueille esim. kasvoissa, rinnassa tai selässä. Voidetta levitetään ohuelti ongelmakohtiin aamuin illoin. Käytön alussa iho saattaa punoittaa ja iholla saattaa tuntua kihelmöitiä tai kiristävää tunnetta.

Tuote säilyy avaamisen jälkeen 12 kuukautta. Pakkauskoko 20 g.

Tuotteen käytöstä

Eriasteisista iho-ongelmista kuten aknesta, finneistä, näppylöistä ja mustapäistä kärsii suurin osa murrosikäisistä ja aikuisista jossain vaiheessa. Iho-ongelmiin on hyvä kiinnittää ajoissa huomiota ja pitää päivittäin huolta ihon puhtaudesta ja kosteutuksesta. Joskus epäpuhdas iho on niin hankala, että sen hoitoon tarvitaan esim. antibiootteja, joilla kuitenkin on usein ikäviä sivuvaikutuksia. Bactosan-voide on luonnollinen apu iho-ongelmiin. Voiteen teho perustuu maitohappobakteereista eristettyyn Lactopad antibakteeriseen peptidiin.

Lactopad antibakteeriseen peptidin vaikutus ja turvallisuus on todistettu satunnaisissa kaksoissokkotutkimuksissa. Tutkimus kesti 8 viikkoa ja siinä oli mukana 70 koehenkilöä, joilla oli kasvoissa aknea. Näistä 37 koehenkilöä käytti Lactopad-antimikrobista peptidiä sisältävää voidetta ja 33 placeboa, eli lumeainetta sisältävää voidetta. Lactopad-ryhmässä ihon kunto kohentui huomattavasti. Koehenkilöistä 76,5 prosenttia näki silmin havaittavan eron ihossaan: vähemmän näppylöitä, punaisuutta ja rasvaisuutta. Tuotteen sivuvaikutuksista raportoitiin vähän: epämiellyttävävästä tuoksusta mainitsi 6 koehenkilöä, ihon kuivumisesta 3 koehenkilöä ja ihoärsytyksistä 2 koehenkilöä. Kaikki sivuvaikutukset olivat lyhytkestoisia ja vähäisiä ja ne helpottivat kun voiteen käyttöä jatkettiin.

Bactosan voide on luonnollinen ja tehokas apu sekä nuorten että aikuisten finneihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.