Bachelor-Anton kertoo somessa kohdalleen sattuneesta perhosefektistä – heittää ilmoille ainoan ohjelmaan liittyvän toiveensa

0:40
Anton Aaltonen kertoo, mikä hänen mottonsa on parisuhteessa

Bachelor-Anton kertoo ohjelmaan osallistumiseen liittyvistä mietteistään Instagramissa.

Bachelor Suomi -sarja palaa helmikuussa televisioruutuihin kahden uuden poikamiehen voimin. Toisena bachelorina tulevalla kaudella nähdään helsinkiläinen Anton Aaltonen, 28.

Aaltonen jakoi taannoin ohjelmaan osallistumiseen liittyviä ajatuksiaan Instagramissa. 

– Yksi lause, päätös, teko tai ele voi muuttaa ratkaisevasti oman tai toisen elämän. Pieni itsensä tai toisen ihmisen ohjaaminen oikeaan suuntaan voi johtaa sellaisen perhosefektin syntymiseen, että jälkeenpäin voi vain kummastella elämän ihmeellisyyttä, hän alustaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hänen kohdallaan perhosefekin syntymisessä avitti ystävä, jonka lähettämästä viestistä Aaltonen kertoi aikaisemmin MTV Uutisten haastattelussa.

– Elokuun loppupuolella kaveri laittoi yhteen ryhmäkeskusteluun viestin, missä oli kuva hänen saamastaan viestistä, jossa kerrottiin, että kaudelle -23 etsitään Bacheloria. Tämä viesti tuli kaverilta siihen ryhmächattiin tekstillä Anton valitsen sut, Aaltonen kertoi MTV Uutisille lisäten, että pohdittuaan asiaa muutaman sekunnin hän päätti hakea mukaan ohjelmaan kirjoittaen kaverilleen No hitto miksei.

Poikamies kertoo samaisesta viestistä Instagram-postauksessaan. 

– Ja näin perhonen oli räpäyttänyt siipiään, hän raapustaa.

Aaltonen kirjoittaa ohjelmaan hakemisen olleen loistava päähänpisto. Hän kertoo kuvaussyksyn tarjonneen enemmän kuin hän olisi koskaan uskaltanut toivoa.

– Samalla sain tutustua valtavan hienoihin ihmisiin, joista kuulette lisää varmasti myöhemmin, hän kirjoittaa.

– Odotan ihan älyttömällä innolla, että saatte todistaa tämän unelmien matkan Kreetalle. Mun ainoa toive on oikeastaan se, että kaikki ne koetut voimakkaat tunteet välittyvät ruudun välityksellä juuri niin aitoina, kuin ne matkan aikana olivat, hän päättää postauksensa.

Bachelor Suomi -ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, jotka tapaavat toinen toistaan upeampia naisia. Odotettavissa on ihastumista, intohimoa ja rakastumisen huumaa. Kreetan saari tarjoaa puitteet romantiikalle ja äärimmäiselle seikkailulle rakkauden etsimisessä.

Ohjelman juontaa Mikko Parikka.

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 7.2. klo 21. 

Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa ti 7.2. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja