Uusi Bachelor Anton Aaltonen paljastaa, miten hän päätyi ohjelmaan: "Viesti tuli kaverilta"

Tässä ovat uudet bachelorit! Tuleva kuuma kausi keväällä Maikkarilta 3:31
Katso videolta, kun kauden uudet Bachelorit esittäytyvät!

Anton Aaltonen etsii Bachelor Suomi -ohjelmassa puolisoa, joka tietäisi mitä haluaa elämältään.

Helsinkiläinen Anton Aaltonen, 28, on toinen kahdesta poikamiehestä, jotka etsivät rinnalleen kumppania Bachelor Suomi -ohjelman tulevalla tuotantokaudella. Aaltosen lisäksi ohjelmassa puolisoa etsii Sami Toiviainen. Aaltosen matka Bacheloriin on tarina, jolle mies naureskelee itsekin – ja saa kiittää siitä ystäväänsä. 

– Elokuun loppupuolella kaveri laittoi yhteen ryhmäkeskusteluun viestin, missä oli kuva hänen saamastaan viestistä, jossa kerrottiin, että kaudelle -23 etsitään Bacheloria. Tämä viesti tuli kaverilta siihen ryhmächattiin tekstillä "Anton valitsen sut", Aaltonen kertaa MTV Uutisille. 

– Katsoin sitä hetken ja ehkä 5-10 sekunnin pohdinnan jälkeen vastasin, että no hitto miksei, kelle pitää antaa tiedot. 

Tämän jälkeen prosessi eteni puhelu ja haastattelu kerrallaan. Knowit-yrityksessä työskentelevä Aaltonen sai työasiansa järjestettyä ja pääsi lähtemään mukaan tuotantoon, joka kuvattiin syksyllä Kreetalla. Aaltosen mukaan päätös oli todella helppo tehdä, sillä elämäntilanne mahdollisti kokemuksen. 

Aaltonen on seurustellut muutamaan otteeseen vakavasti. Hän kertoo tietävänsä mitä haluaa ja hakee, ja olevansa myös ehdottomasti parisuhdeihminen. Ohjelmasta hän lähti etsimään kumppania, joka tietää mihin on elämässään menossa. 

– Toki kaikki me ollaan aina välillä hukassa, mutta että olisi tavallaan näkemys siitä, mihin haluaa elämäänsä viedä ja että on joku juttu, mitä kohti menee. Elää sellaista elämää, että siinä on jo omaakin sisältöä. Näkemykseni mukaan parisuhteessa kumppanit täydentävät toisiaan ja kumppani on elämässä nimenomaan sen takia, että se tuo itsestä ne parhaat puolet esiin. 

Miehen kiinnostus puolestaan lopahtaa ihmisen kohdalla, joka on välinpitämätön ja näyttää jo alkuvaiheessa, ettei ole itse valmis näkemään vaivaa sen suhteen, että suhteesta voisi tulla jotain. 

– Jos näkee sen, että nainen odottaa toiselta paljon, muttei itse ole valmis tekemään mitään, niin se on suurin turn off itselleni. 

Aaltonen kuvailee olevansa itse ihminen, joka pyrkii aina ottamaan ympärillään olevat mahdollisimman hyvin huomioon, eikä hän tapaa jäädä murehtimaan asioita vaan koittaa nähdä kaikesta aina hyvät puolet. 

Tällä hetkellä työ it-alalla koukuttaa, mutta jos Aaltonen ei olisi aikoinaan tuntenut vetoa kaupallista alaa kohtaan, olisi hän kertomansa mukaan todennäköisesti hakenut teatterikorkeakouluun, sillä myös rakkaus esiintymistä kohtaan on vahva. 

– Tulevaisuudessa haaveena on päästä esiintymään mahdollisimman paljon, mahdollisimman monessa eri muodossa. 

Aaltosen osallistuminen Bachelor Suomi -ohjelmaan voi tulla monille yllätyksenä. Sitä hän toisaalta myös odottaa innolla, kuten myös sitä, miten ohjelman tapahtumat otetaan suomalaisen televisiokansan keskuudessa vastaan. 

– Siellä oli vahvat tunteet oikeasti pelissä ja toivon, että kaikki ne koetut tunteet näkyvät ruudun välityksellä yhtä vahvasti kuin ne ovat siellä reissun aikana olleet. 

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 7.2. klo 21. 
Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa ti 7.2.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat