Tässä ovat uudet Bachelorit! Juontajana jatkaa Mikko Parikka

3:31
Uuden kauden Bachelorit julkistettiin maanantaina 9.1. suorassa lähetyksessä Helsingissä.

Deittailuohjelma Bachelor Suomi saapuu MTV:lle helmikuussa kahden Bachelorin kanssa. Juontaja Mikko Parikka luotsaa myös Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmaa, jossa puheenvuoro on naisilla.

MTV:n Bachelor Suomi vie katsojat tiistaina 7. helmikuuta alkaen jälleen rakkauden matkalle. Ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, jotka tapaavat toinen toistaan upeampia naisia. Odotettavissa on ihastumista, intohimoa, rakastumisen huumaa. Kreetan saari tarjoaa puitteet romantiikalle ja äärimmäiselle seikkailulle rakkauden etsimisessä. 

Bachelorit taistelevat rinta rinnan naisten huomiosta, kiinnostuksesta ja lopulta sydämestä. Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta, tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta.

Kauden aikana nähdään jälleen yllättäviä käänteitä. Tiedossa on vierailuja Suomesta, jotka sekä tuovat tähtipölyä naisten villalle että haastavat Bacheloreja tämän kokemuksen keskellä pohtimaan valintaansa eri näkökulmista. Saamme nähdä hetkeen tarttumista, paljon hauskaa tekemistä ja vähemmän kaavamaista pönötystä. 

Naisten villa tulee olemaan yksi merkittävistä tapahtumapaikoista, joissa koetaan suuria tunteita, pettymyksiä, mustasukkaisuutta, kilpailua ja unohtumattomia yhteisöllisiä hetkiä.

Tutustu Bacheloreihin!

Anton on 28-vuotias, Ullanlinnassa asuva kauppatieteiden maisteri. Hän työskentelee IT-konsulttialalla account managerina tietojohtamisen parissa. Antonin sanojen hän elää urbaania elämää, johon kuuluu työn lisäksi padelin ja golfin pelaaminen, läheiset ja ystävät.

Anton on parantumaton romantikko, joka etsii ajatonta rakkautta. Sellaista rakkautta, jota nähdään vanhoissa elokuvissa ja unelmissa – vintage love. Antonin suurin haave on ydinperhe, kumppanuus upean vaimon kanssa, sekä lapset. Anton on ultimaattinen unelmavävy: hänelle tärkeää on toisten huomiointi, käytöstavat ja että kaikilla on hyvä olla. Sulavapuheinen Anton löytää aina keinon saada hymyn toisen kasvoille. Ulkonäöllisesti pitkä, tumma ja komea vetoaa moneen. Anton on klassinen herrasmies, joka kestää aikaa. Turvallinen kumppani.

Antoniin vetoaa hyvä huumorintaju ja samankaltainen arvomaailma, mutta hän myöntää myös vaaleaverikköjen olevan hänen heikkoutensa. Anton on ollut useissa parisuhteissa, mutta on yhden naisen mies, joka haluaa antaa kaiken valitullensa. Anton toivoo löytävänsä Bachelorina Sen Oikean, loppuelämän kumppanin.

Sami on 26-vuotias Kalliossa asuva luova yrittäjä tapahtuma-alalla. Sami on seikkailija niin elämässä kuin naisten suhteen – jatkuva pilke silmäkulmassa. Vapaa-aikansa Sami viettää ystäviensä kanssa Kalliossa tai matkustaen ja etsien merkityksellisiä kohtaamisia ja elämyksiä. Tyyliltään Sami on boheemi, pitkä ja vaalea. Sami hurmaa naisen intensiivisellä katseellaan ja sujuvalla huumorintajullaan ja nuoresta iästä huolimatta hänellä on keinonsa saada naisten sukat pyörimään. Sami on one of a kind -mies, joka ei tule toista kertaa vastaan.

Samin kanssa ei tarvitse pelätä tylsyyttä tai ennalta-arvattavuutta – hän pitää naisen varpaillaan. Samilla on kyky kuunnella, olla läsnä ja päästä pintaa syvemmälle. Samin heikkous ja vahvuus lienee siinä, että hän löytää monista naisista jotain upeaa ja puoleensavetävää. Sami on intohimoinen ja elämännälkäinen, kyltymätön seuralainen.

Sami ei ole koskaan ollut rakastunut, ja miettiikin nyt, olisiko seuraava seikkailu jotain pysyvämpää – kumppani, jonka kanssa tutkia maailmaa ja toisiaan. Sami odottaa vertaistaan, jonka vuoksi haluaa asettua aloilleen. Hän on ollut ihastunut, ja uskoo että rakastuminen tunteena on jotain niin käsittämätöntä, että se kannattaa kokea. Sami toivoo löytävänsä Bachelorina jonkun niin erityisen, että hän haluaa jakaa hänen kanssaan kaikki elämänsä seikkailut – sekä kokea vihdoin rakkauden.

Bachelor: Ruusun jälkeen

Bachelor: Ruusun jälkeen on Bachelorin oma keskusteluohjelma, jossa puheenvuoro on naisilla. Ohjelmassa sanotaan mitä jäi sanomatta ja vaaditaan selitykset katsojia askarruttaviin kysymyksiin. Juontajamme Mikko Parikka kutsuu studioon ohjelmassa mukana olleet naiset ja avaa keskustelut Villan tapahtumista, kun isot kamerat eivät olleet paikalla. Saamme myös kuulla, mitä kauden aikana pudonneet naiset ajattelivat sen jälkeen kun jäivät ilman ruusua, ja mitä heille kuuluu nyt. Kaudella tulemme näkemään myös tuttuja kasvoja viime kaudelta!

Tällä kaudella sukellamme entistä enemmän pintaa syvemmälle ja kuulemme, mitä naiset supisevat keskenään suljettujen ovien takana, keiden välit eivät ole sitä miltä näyttää ja kuka vetää elämänsä roolin Bachelorien ollessa paikalla. Pääsemme näkemään upeista naisistamme sen ronskimman ja rohkeamman puolen hetkinä, jolloin heidän ei tarvitse tehdä vaikutusta keneenkään. Luvassa on kateutta, turhautumista ja särkyneitä sydämiä, mutta myös ystävyyttä, hauskanpitoa ja rakkautta.

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 7.2. klo 21. 

Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa ti 7.2. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja