Aviomies otti rahaa pariskunnan matkakassasta, mutta syy saattaa yllättää – näin vaimo reagoi

Pariskunnan välinen viestinvaihto on kyynelkanavat avaavaa luettavaa.

Liki 100 000 katselukertaa Imgur-kuvapalvelussa kerännyt kuvakaappaus aviomiehen ja vaimon välisistä tekstiviesteistä on suloista luettavaa.

Viesteistä käy ilmi, että James-niminen mies lähettää kumppanilleen viestin, jolla pohjustaa tälle tekoaan.

"Minulla on sinulle sydäntä lämmittävä tarina. Tiedän, ettet hermostu, koska olet mahtava, yksi miljoonasta -sielunkumppanini", James aloittaa.

"Voi pojat", vaimo vastaa luultavasti pahinta peläten.

Opettajana toimiva James kertoo sitten oppilaastaan, joka on saapunut tunnille päivittäin hyvin kevyessä vaatetuksessa, vaikka ulkona on kylmä. James selvitti, että oppilas asuu eläkkeellä olevan, vähävaraisen isoisänsä kanssa koulun ja töiden kanssa vuorotellen. Rahat riittävät hädin tuskin vuokraan, laskuihin ja ruokaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Joten olen parhaillaan hänen luonaan odottamassa, että hän ja hänen isoisänsä valmistautuvat, jotta voin viedä heidät ostamaan vaatteita ja ruokatarvikkeita. Otin 800 dollaria matkakassastamme, joten voimme mennä vain kuudeksi päiväksi kahdeksan sijaan. Olen pahoillani, etten kertonut sinulle, mutta en edes ajatellut sitä. Tiesin vain, että minun piti auttaa", James toteaa.

"Puhumme, kun pääsen kotiin, mutta olen niin ylpeä sinusta. Kysy, onko heillä ketään, jonka kanssa viettää joulua. Jos ei, meillä on aina tilaa kahdelle", vaimo vastaa.

Jouluapua-lahjoitus voi pelastaa pienituloisten suomalaisten perheen. Alla olevalla videolla "aputonttu" Marianna kertoo toiminnasta! Lue aiheesta lisää täältä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

"Kaunista"

Reddit-sivustolla tarinalle on lämmetty.

"Tämä muistuttaa vanhempiani. Vannon, että he adoptoivat laittomasti tusinoittan teinijeä ruokkiakseen ja vaatettakseen heidät teinivuosieni aikana, eivätkä he edes silmiään räpäyttäneet", kommentoi eräs.

"Tämä on kaunista", totesi toinen.

Moni myönsi myös itkeneensä liikutuksesta tarinalle. Myös tarinan todenperäisyyttä epäiltiin, mutta useampi kommentoija totesi viestien opetuksen olevan kuitenkin tärkeä muistutus näin joulun alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja