Aviomies kirjoitti koskettavan kirjeen 29-vuotiaan vaimonsa viimeisistä hetkistä: "Sinä osoitit minulle, mitä vahvuus todella on"

Aviomies kirjoitti kauniin kirjoituksen sydäntäsärkevästä hetkestä, jolloin hän suuteli syöpäsairasta vaimoaan viimeisen kerran.

Viisi vuotta. Näin kauan 29-vuotias Laura Vickery oli kamppaillut syöpää vastaan, ennen kuin hän veti viimeisen henkäyksensä rakastava puoliso sairaalasänkynsä vieressä valvoen. Nyt aviomies Sam opettelee elämään ilman sielunkumppaniaan, parasta ystäväänsä ja elämänsä rakkautta.

Kauniissa Mirror-sivustolle kirjoittamassaan kirjeessa aviomies kertoo vaimonsa viimeisistä hetkistä. Siitä, kuinka Laura nukkui pois vain sekunteja sen jälkeen, kun mies oli antanut hänelle luvan mennä.

– Kirjoitan tätä raskain sydämin. Sunnuntaina 14. päivä tammikuuta 2018 kello 2.10 aikoihin minun kaunis Laurani nukkui pois, Sam aloittaa. 

Aviomies ehti jättää viimeiset jäähyväiset

Laura oli joutunut sairaalahoitoon viisi päivää aiemmin; hänen kuntonsa oli heikentynyt, ja yksinkertaisimmatkin askareet tuottivat hänelle vaikeuksia. Sairaalassa syövän todettiin levinneen maksaan, ja rankat kemoterapiahoidot jouduttiin käynnistämään jälleen. Vaikka tilanne oli vakava, pariskunta ei menettänyt toivoaan, vaan he uskoivat palaavansa pian taas kotiin.

– Me nauroimme, puhuimme siitä, kuinka paljon rakastimme toisiamme. Ja siitä, että vain minä ja hän voimme olla näin epäonnisia henkilöitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sunnuntai-illan hyvänyöntoivotus jäi kuitenkin pariskunnan viimeiseksi. 

– Ennen kuin hän meni nukkumaan, sanoin hänelle, kuinka ylpeä hänestä olin, kuinka paljon häntä rakastin ja kuinka vahva hän oli.

Vastauksessaan Laura lupasi miehelleen, että hän tulisi voittamaan tämän taistelun. Keskellä yötä Lauran tilassa tapahtui kuitenkin käänne; hän tarttui miehensä käteen silmät täynnä pelkoa. Lauran sydän hakkasi epäsäännöllistä tahtiaan, ennen kuin syöpä otti vallan hänen heikosta kehostaan.

Mies teki elämänsä raskaimman päätöksen pyytäessään, että lääkärit eivät yrittäisi elvyttää häntä. Mies katsoi vaimoaan, suuteli tätä otsalle ja antoi luvan mennä.

– Viisi sekuntia myöhemmin hän veti viimeisen henkäyksensä, Sam kertoo. 

– Sinä osoitit minulle, mitä vahvuus todella on, ja sinä uskoit aina minuun. Toivon, että tein sinut ylpeäksi. En malta odottaa, että saan tavata sinut jälleen jonain päivänä, Sam päättää ja toivottaa vaimolleen hyvää yötä. Nähdään aamulla. 

Lähde: Mirror

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja