Brangelina naimisiin intiimisti – Angelinan näyttelijäisää ei kutsuttu

Lauantaina avioitunut tähtipari Angelina Jolie ja Brad Pitt avioitui brittilehden mukaan pienessä ja intiimisissä seremoniassa.

Viime lauantaina naimisiin menneet Angelina Jolie, 39, ja Brad Pitt, 50, sanoivat tahdon intiimissä ja pienelle piirille tarkoitetussa hääseremoniassa. 

Daily Mail kertoo parin hankkineen avioliittoluvan Etelä-Ranskassa järjestettyyn hääseremoniaansa Kaliforniasta. Tarkkaan medialta salassa pidettyjen häiden vieraslista vaikuttaisi olevan pieni.

Paikalta puuttuivat muun muassa Pittin veli Doug Pitt ja sisko Julie Neal. Hollywood-komistuksen vanhempien osallistumisesta seremoniaan ei toistaiseksi sen sijaan ole selvyyttä. Jolien isää, näyttelijä Jon Voightia ei tiettävästi hääjuhliin edes kutsuttu. Brittilehti Daily Mailin mukaan Voightilla ei ollut edes tietoa tyttärensä naimisiinmenosta.  

Tähtiparin tiedottaja vahvisti tänään torstaina, että näyttelijät sanoivat tahdon viime lauantaina Etelä-Ranskassa.

Maailman seuratuimpiin kuuluva pari rakastui toisiinsa vuonna 2005 ensi-iltansa saaneen elokuvan Mr. & Mrs. Smith -kuvauksissa. Kaksikko on ollut kihloissa vuodesta 2012 saakka ja heillä on yhdessä kuusi lasta. 

Lähde: Daily Mail








Lue myös:

    Uusimmat