Mainos

Autoilijat kahmivat miljoonittain tielle levinnyttä rahaa – arvaatko, paljon on palautettu?

Hongkongissa yli 15 miljoonaa maan dollaria (noin 1,6 miljoonaa euroa) löysi tiensä parempiin taskuihin, kun rahankuljetusvaunusta tippui noin 35 miljoonaa keskelle tietä.

Tapaus sattui jouluaattona. Liikenne Gloucester Roadilla pysähtyi, kun rahoista hullaantuneet autoilijat ryntäsivät ulos ajoneuvoistaan rahoja poimimaan.

Paikkaa turvaamaan saapuneet poliisit saivat kerättyä tielle kertyneistä rahoista talteen noin 20 miljoonaa. Yli 15 miljoonaa oli kuitenkin lähtenyt rahoja poimimaan pysähtyneiden autolijoiden matkaan.

Poliisi vetosi ihmisiä palauttamaan löytämänsä rahat ja muistutti, että rahojen palauttamatta jättäminen on rikos josta voi seurata jopa 10 vuoden tuomio.

Joulupäivän iltapäivään mennessä  ainakin 13 ihmistä olikin palauttanut tieltä poimimiaan rahoja, kertoo CNN. South China Morning Postin mukaan palautuksia on kertynyt yhteensä noin 4,8 miljoonaa Hong Kongin dollaria eli noin 500 000 euroa.  

Iso osa rahoista on kuitenkin edelleen kateissa.

Aattopäivänä raharekan turmapaikan lähistöllä työskennellyt toimistotyöntekijä kuvaili South China Morning Postille, kuinka ihmiset hullaantuivat rohmuamaan rahaa nippukaupalla.

– Näin naisen jolla oli helposti ainakin kymmenen sellaista (rahanippua). Hän näytti varsin tavalliselta hongkongilaisnaiselta. Hänellä oli kainalon täydeltä rahanippuja, niin paljon kun hän vain pystyi kantamaan. Sitten hän vain katosi Wan Chain suuntaan.

Rahojen tielle leviämisen epäillään johtuneen siitä, että kuljetusauton takaovessa oli ollut vikaa. Rahoja kuljettanut yhtiö ei ole kommentoinut tapausta.Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.